torsdag 29 april 2010

Torsdag;15:44

Lika bra att blogga nu för senare kommer jag glömma eller inte hinna helt enkelt.
Tisdag-Onsdag var jag och Josefin hundvakter åt Ralf, fröken Emelies hund. Mycket mys, många långpromenader, död katt i låda osv. Mycket gemytligt. Onsdag, start klockan 12:00 var jag morsans assistent. 12-18. Drygt. Barnfoto. Men de gick skapligt, mest tråkigt på slutet när det inte var några människor på cafet ens. Men Allex&Peppis kom. Det var trevligt med en liten pratstund med någon över 12 år ;) Efter det sprang jag runt runt för att hinna hem te Pjamaspartyt hos Allex. Där blev det snack & skratt. Välbehövligt just nu faktiskt :)


Nu sitter jag, efter en tur på stan(bolag,waynes) med en kopp kaffe i näven, ska snart iväg till IKEA:P Boooring, men jag är en jävel på att vara jävlig så jag ska nog lyckas ändå ska du se :D


Imorn blir det... ? Ah, säg det du den som vet. :/


CIAO

onsdag 28 april 2010

tjopp

Hmm. Sitter på "jobbet". Barnfotografering på Café Moni. :p Drygt nu. Sammanlagt 8 ungar :P Jippie. Menmen, så är det ibland. Suttit här sedan 12, nu är klockan 16:36. aop. Ikväll blir det att leka med Allex, Peppis&Amanda I think. ! :D WEI! :)



... schteek

tisdag 27 april 2010

ork

Vem fan gav dig rätten att döma mig? Jag gör alla till lags, jag lullar med folk, jag försöker, försöker, försöker. Jag försöker vara överallt, jag försöker göra dig glad, jag försöker fixa jobb, ett liv en framtid. Och ändå är du på mig om allt, dömer mig för allt. Jag orkar inte slåss mer, för den här kampen vinner jag aldrig.


... För den är mot mig själv.

söndag 25 april 2010

Today Is..

If I were a boy
I think I could understand,
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy


Och jag, jag mår inte bra.



Nathalie

fredag 23 april 2010

Gråta?

Oh. Nu gråter jag. Det kom från ingenstans. Eller nej, de kommer av en anledning, & jag vet varför. Men ändå. Varför? Trött jag blir på mig själv :/ Att jag ens lyckas? Och en genomgo person har jag lyckats såra, genom dig ditt fitthöl. Givetvis, jag kan inget göra. Du vägrar prata med mig. Men jag vill inte att det ska vara så här. Jag hatar det. Jag hatar mig själv. Kanske skulle ta och gå ut på en promenad. Glömma allt, eller försöka iallafall. Jag orkar inte, jag orkar inte, Jag vill inte. Klockan är 04:20. Det är snart så att man kan se solen komma över hustaken. Jag behöver sova, men vågar inte. Orkar inte må skit. Vill inte må skit. Jag vet att ja är värdelös. Jag vet det, Och det var aldrig meningen att såra dig honey. Jag tycker om dig för den du är. Du betyder skit mycket för mig. Helt otroligt. Du fick mig på fall, och nu har jag förstört allt.

Bitter?

Hej bloggen. Länge sen sist, och detta beror på att jag oftast inte har något att skriva om. Och nu har jag egentligen det. Massor. Det har verkligen hänt massor. Men jag tänker inte skriva det här. Vill inte va den som varken hänger ut eller skriver en annolunda sanning. Aldrig. Och jag tycker inte om att vara bitter, även fast det inte är så konstigt om jag är det eftersom vi lever i ett bittert samhälle. Där vi klagar, klagar, klagar men gör inget åt det. Men jag mår bra. Eller, nej. Det gör jag inte. Men jag TÄNKER inte vara bitter. Jag har slutat med det. Därför har jag även talat ut. Med de flesta. Eller, har jag? De som tycker att vi har något otalt kan hojta. Jag är öppen för att tala med alla. För jag hatar att vara bitter. Men innerst inne är jag fortfarande bitter. Men men det går inte att göra något åt. För så som jag känner just nu så är det fan inte lätt att inte vara bitter. Kanske föddes bitter iofs?


Nog om det . Idag har jag vart på Bergvik med Josefin. Tiden rann iväg så tjopp - titta på katter - tjopp - hämta cykel - tjopp - packa domargrejer - tjopp - cykla till dömning. Pustar äntligen ut. det snöa/regna/hagla på mig hela vägen till planen men när jag väl kom fram slutade det. Måste sett gulligt ut. Alla spelare var torra förutom domaren. :)


Oj jag tror att denna situation jag sitter i gör mig stressad. För då blöder jag näsblod, vilket jag faktiskt gör just nu. Passande va? ;) Charmigt om inte annat. Morsan kom nu och snodde mitt internet för hon tyckte hon var värd det. Vet inte om jag håller med dock. Men va fan, hon jobbar ju så det får väl vara en bra anledning. Förmodligen den enda anledningen till att hon skulle få göra något så taskigt mot mig. för jag är ju hård som sten, inte sant? ;)


Sitter just nu och lyssnar på deppmusik, för de får mig att må bättre. Människorna i texterna beskrivs med sårade känslor, men hjärtan som brister osv. Så är det ju inte för mig, så därför är det skönt att något har varit med om värre. HAHA. :) nej men de är sant. Man mår bättre av att andra mår/mått sämre. Det kan fan ingen neka till. Alla känner någon gång i livet triumf när ett skämt riktat mot en person sitter som en pungspark - Det går inte ens att förneka det! Man mår fan alltid bättre av det, säkert är det någon dum jävel som får dåligt samvete för en sådan sak (sån är inte jag, ja älskar det) Samma sak med när någon skadar sig - Otroligt kul. Om de inte handlar om bråk då. Och en film är aldrig bra om det inte dör någon i den. Ta till exempel den där jävla filmen som vi såg hos Emelie igår "A walk to remember" tror jag den heter. Har aldrig sett den tidigare, vilket jag även fick höra ;) IAF. Den var verkligen värdelös. Jag ska till och med citera ur våran konversation under kvällen:

Jag: "Nej men ärligt, vad är detta för skitfilm. Det händer INGET"
Josefin: "Men jooo, de gör det ju."
Jag: "VAD?!"
Josefin: "Han är snygg iallafall ;) "

Pinsamt att han var tvungen att vara snygg för att filmen skulle vara bra, Men hon dog ju i slutet så det var ju bra. Då hände det iaf något. Det händer en grej i början (killen som hoppar och "råkar" slå sig på ett järnrör i vattnet HAH) och sen när hon dör. Där emellan hände inget. det är därför Gud skapade mobilspel =)


Allexandra klagar inte längre på mig att jag inte skriver. Det är bra. Men eftersom det var så länge sedan sist så tänkte jag att jag ska skriva bibeln två här i bloggen nu. MASSA långt ska det vara så jag slipper höra något om det senare. BRA VA? I know u love me to allex ;)

Nu sitter jag och kollar igenom lite bloggar och dricker cola. Fick äntligen tillbaka internet så nu jävlar ska jag lägga upp detta dret inlägg :D

onsdag 21 april 2010

Ohhej..

VAD HÄNDE? ÄRLIGT!
Tur att vi har en ängel som vaka över oss :P
Gårdagen var bara kaos

onsdag 14 april 2010

aop

Tid: 15:03
Hmm.. ja jag vet att ja är en katastrofal bloggare, men whatafuck - vem bryr sig för vem läser? haha :D IALLAFALL!, Vad har hänt kort och gott sen senast jag skrev? Det var i lördags det.. I söndags fick jag fixa till mitt liv lite snyggt&sensuellt genom att hota tillbaka med en anmälan, efter det var allt lugnt och skönt, mor&far kom hem och de fick bli en deg. Efter det gjorde jag nog inte mycket mer än bara var... Skönt det med ibland. Måndagen började med att Sandra & vovven kom in till staden, de blev kaffe i termos i solen & efter det av en anledning som inte bör nämnas för den gör mig bara irriterad så drog vi till Skoghall. Satte oss på "sthlmsudden" fast fick dock förklarat för oss att de var totalt fel, tack Mimmi :) Traskade hem till Tomas efter ett tag där grabbarnagrus satt och töla lite där, dock blev de sådana diskutioner att till och med jag fick huvudvärk ;) Öhm. ja. de var min måndag. Tisdag tog vi bussen in till stan för att möta Allexandra, som förövrigt är rätt snygg när hon går för tillfället ;) Hon hade sisådär tusen ärenden, sen blev de cola i solen, Sandra drog iväg på jobb & vi gick city runt för att hitta billigt kött ;) HAHA :D Gick de bra? Nej ;) Menmen, får la bli en annan gång de när vi har pengar. ;)


Dagen har sett ut som så här : suttit ute i solen med morsan, sen möta josefin i fem min, sen fortsätta i solen, efter det gick ja te stan, mötte Sandra på en snabb med gynsam kaffe, hem, ha en tråkig konversation som innebar att man inte kunde umgås, men har en annan räddande ängel vid namn Josefin som snart kommer steka med mig i solen tills den går ner :)


Jag ringer dig, så hörs vi... (?) ;) AH. HEJ


ps. Korky, Dorky, Porky...? HMM

lördag 10 april 2010

Totaly alone

Tänkte slänga in ett nattligt inlägg här nu i brist på annat att göra. Sitter och funderar på vad ja ska göra inatt. Kanske lika bra att gå och lägga sig? Sitter och lyssnar på bra musik och dricker coca cola, så de är kanske dags att tänka på refrängen ? Är ju ganska trött. Skulle egentligen läggga in bilderna ifrån gårdagens bravader, men i ärlighetens namn så orkar jag inte.


Har även haft en mysko konversation med en person ikväll, och jag vet inte riktigt vad personen pratade om men de lilla jag fattade gjorde mig grymt irriterad. Men för att inte överraegera så väntar ja på ytterliggare ett samtal imorn så jag kanske kan få reda på vad som egentligen gäller. Var det fyllesnack tro?

Ah, och roligt. Familjen är borta. Föräldrarna i Lässerud & lillasyster på fest. Haha. sjukt. Och en annan annars partyprisse sitter inne denna afton. Gav till och med bort öl till syster, så roligt har jag ikväll. Näe, men en 3,5a och slagga kanske? Vore. Vi hörs imorn, hoppas de var lugnt i dimman ikväll!



Puss&kram

Fredag/lördag

Tid: 20:58

Shit vilken natt asså. :P Åkte med Emelie&Daniell till Skoghall, figga öl & åkte hem till Sandra och tittade på när dom grillade. Knäppte väl en öl eller 8 & , spelade ölspel och hade trevkligt. Vet inte när, men hem åkte vi och jag fick för mig att ja skulle gå ut och diskutera vissa saker med en väldigt otrevlig person, så de gjorde jag när klockan var typ... 3? Ah, iaf. Sen när ja skulle gå hem, och sneddade över torget hör jag ett krash. Va i helvete tänkte jag, såg två taxichaffisar kliva ur sina bilar och snedda upp mot tingvallagymnasiet. Där var det några puckon som slog in en ruta på en frisörsalong (!?) Haha. Ah, och förbannad som jag var gick ja efter nötterna som gjorde detta. Vid Herrhagen tappade jag bort dom totalt, men gick på känsla och sen sprang det securitas vakter överallt. haha. :) Hittade två waxtuber 5meter från en kille, men de va ju inte hans iallafall. Haha =) VERKLIGEN inte. ja fortsatte gå tills jag kom ikapp vakterna som hade tagit en av pojkarna och gav över tuberna. Och under hela resan till Haga pratade jag med syster i luren, så hon kom dit tillslut hon med. Ah, fick prata med polisen & vakter och stod väl där ett bra jävla tag, närmare 05:00 ställde vi oss och lagade välförtjänta makaroner :)


Idag har ja inte gjort mycket vettigt, telefonen krånglar men jag har inte ens tappat den än. ILLA. Vet inte varför alla telefoner jämt ska krångla för mig. Diskuterat mycket med allt och alla idag. Mycket jag inte fattar, och mycket ja förmodligen inte kommer fatta heller så. =P men men sånt som händer. Ikväll blir det film med Josefin&syster. Fett värt ;P eller nåt:P



CIAO

fredag 9 april 2010

fullast?

Va ska ja göra ? Låtsas som ingenting? Jag orkar inte mer, och ja är trött på att låtsas. Jag är kär, och jag är kär i dig. För många öl ikväll så ja vet inte ens hur ja stavar.


Men jag älskar dig

onsdag 7 april 2010

Onsdag?

Onsdag alltså? Hmm. Igår flängde jag omkring på skoghalls vägarna, satt även och väntade på bussen i över timmen med Sandra i centrum. Mycket skojigt, verkligen :P
& 00:15 inatt tog 24timmars kaoset slut. Hoppas jag. Inget är bra =/ Men whatever.
Missförstånd, sura miner & kaos , räcker för att beskriva gårdagen. Tur att vissa vänner finns iaf :)



Men,men, idag blir det kaffe på stan med Sandra. Om hon kommer nångång. BARA väntat i sisådär 4 timmar typ =P Orkar inte blogga mer, förlåt Allexandra. Men vi får dejta i helgen du&jag så jag får massa att skriva om :D Hahahaha :D


CIAO

tisdag 6 april 2010

måndag 5 april 2010

K-L kväll&stekar dag

Ojojoj. Kollar igenom alla 52 bilder ifrån lördagen. Kan faktiskt inte låta bli att skratta. Ser även reporna på kameran, ett under att du lever lille ;) Eftersom Allex inte vill gå in på detaljer så tänkte jag att jag bjuder på dom. Kan börja med några citat från för- & efterfesten. Fattar du, så fattar du ;)


Inga namn nämnda
"Jag är ju inte direkt ett stort fan av att suga..."
"Då blir ju vi som dom tre vännerna & Jerry"
"Det Ser ju ut som om du ska kliva in i mig" - "Jag är ju påväg!?"
"Oh den gillar jag med, eller ja, din fast med en twist"
"Haha Ah, de är ju som på Saltsidan"
Mat blev det, macandcheeese - "OH, jag bränner fittan av mig!!"
"Ska du spy?!" - "Oh nej, spruta!"

Detta är bara några exempel. Hur såg kvällen ut då? Jo, den var ganska intressant faktiskt. Var ju jag, Allex, Josefin & Becca först, sen kom även Linn. Vi härjade väl på som vanligt, fick för oss att vi visst skulle gå på inflyttningsfesten men när vi gick kom vi på vad klockan var så sneddade vi mot nöjesfabriken istället. Kvällen var väl lugn, antar jag? Hahahaha aldrig i livet. Allex var på G utan dess like och alkoholen sprutade ur öronen på henne! Vi utesluter detaljerna inne ifrån nöjes. Kan väl sammanfattas med några ord ; Härj, öl, tjaffs, nästan slagsmål, dock inga babes som var värda att hänga i granen, nån jävla fejk 08 som jag Allex tillslut satte på plats, sen gick vi hem för Nöjes lockade inte längre. Försökte styra efterfest i kön till garderoben men dog ut ganska snabbt eftersom det fortfarande inte var några babes. På vägen hem fick även Allexandras Knäbåge stryk utav kullersten, Josefin höll på att kissa ner sig & jag sympati-låg-ner med Allexandra. Lyckat as hell, kom vi hem, kokade ihop lite macandcheese med Josefin&Allex, där Allexandra försökte flåsa sönder makaronerna i munnen - jobbigt att tugga? haha. Ah, sen åkte Josefin hem till katte, jag bädda ner fröken fjant i sängen (blev full av att gå hem från Nöjes ;) ) och la mig själv efter lite ihopplock. Då får ja ett sms från en kär bekant som hade däckat i en säng på herrhagen, så även hon stapplade in genom dörren & sen vaknade vi upp - det fick bli kaffe & grillfrulle. Stekte i solen tills solen gick ner & Film fick det bli för hela slanten. Senare kom ett gäng favoriter & de fick bli en öl eller fem.

Denna hära Dagen har däremot spenderats mestadels inomhus. Lagade mat förut , "Nathas special". Allt i kylen och pasta helt enkelt. Så nu hoppas jag att Tellan är nöjd efter detta inlägg. Ikväll drar vi till Skoghall, HEJDÅ! :D

lördag 3 april 2010

K-L!


Igår var jag i Skoghall hela kvällen, sprang omkring mellan Malin, Fröding & Röbben, men de blev allt en lyckad kväll & nattsömnen fulländades med ett AIK täcke =). Fick skjuts in till stan så gick hem ifrån Våxnäs, trevlig promenad i det fina vädret. Har suttit och sugit i mig ett par koppar kaffe i solen så nu blir det att hoppa in i duschen. Becca var förbi en snabbsväng också, körkåt som det så fint heter. Haha :) Sitter nu och väntar på gänget, K-L gänget ;) Ikväll blir det alltså ölöl & utgång med några av dom bästa - Josefin, Allexandra & Rebecca! Är även bjuden på inflyttningsfest så får se vart det bär av! Men nu ska jag bära upp grillen & dyner till utemöblerna. Nu är det slut på att vara lat och även slut på vintern hoppas jag! Nu har solen gömt sig bakom huset så nu är det dags.