onsdag 23 februari 2011

I´m BACK!

Efter enorm tumult, med avhoppning av skolan, Norge fläng och allmänt kaos är jag nu tillbaka i bloggvärlden. Jag ser dock på statistiken att jag har några trogna som har varit inne ändå. Den 10feb hade jag 29 besökare, utan att ha skrivit något på ett ord sedan 23 december. Jag bara älskar mina trogna anhängare!

Tyvärr har min kamera blivit snodd, närmare bestämt den 22 Januari på Score. Men nya tag, ny dag. För att slippa göra en resumé på vad som hänt från 23dec-23feb så gör jag som så att jag Berättar om min dag idag och sedan kommer det säkerligen återblickar på vad som hänt under de senaste två månaderna under de närmaste veckorna! Bra deal va? :)

Dagen startade med frukost. Jag & Theo käkade müsli & filmjölk medan Stefan segade i sängen. Blev inte dagis som planerat för pojken och det straffade sig sen kan jag tala om ;) Efter lite kluring kom vi på att en förvaringslåda på IKEA är inte dyr, men välbehövlig. Så dit for vi & jag och Theo gick mest runt hand i hand och kollade på konstiga saker. Efter Ikea blev det hem, matlagning och sen for Stefan på jobb. Då vart det bara jag och Theo-Benny och vi har lekt med bilar, kollat på PowerMeet2004 film (tror jag!?) 3ggr. Sen byttes de blöja men Theo var fan bättre än mig på det där så snart kan pojken byta själv. De är väl då de är dags för potta va? ;) Sen efter cirka 1½ timmes nattning somna han, lagom till Sandra & Mimmi kom. Det fick bli Alfapet & TP. Fy fan vilken jäkla kärring man är egentligen. Sitter och dricker kaffe å spelar brädspel. Herreminskapare! ;) Men men! Nu sitter jag här, klockan är 01:25, Stefan skulle slutat för en timme sedan å väntar på MAAAAT! =) Älska donken! ;) God natt med er, imorn är jag tillbaka - det looovar jag!