måndag 28 november 2011

Måndag möra

Sitter nu med Sandra som kom förbi, blir möra kaffe och snack innan de bär av till stan för att träffa mami & syster. Nu äntligen är det bekräftat att jag får mig en ny telefon, en exakt likadan som jag har får jag köpa av Tina, Sandras mor. Min telefon gick ju sönder på Halloween, har enbart en halv display just nu så det ska bli riktigt skönt att få en hel display igen. Så den ska hämtas imorgon! =) Tack Tina! =) På tal om Halloween, här är en bild på Sandra som SnyggMimmi! =)




söndag 27 november 2011

1a advent!

Sitter själv i lägenheten å myser med tända ljus och har precis tänt den där förbannade adventsljusstaken. Den brinner så fint så. Idag har vi åkt i nya åket, en "Bmvää" soom Theo säger. Dagen startade som vanligt med Pippi Långstrump på Rymmen och frukost, sen lämnade vi Theo hos Sofie och åkte hem till mami&papi. Där bjöds det på lussebulle och kaffe. Fast för mig blev de klassisk bulle , dissar saffran och kan andas istället ;) Grejade med bilderna ifrån en korpenmatch som vi var på i onsdags och sen åkte vi till City för mat med Stefans mamma & co. Efter det blev de hem, städat lite till och sen åkte Stefan till Elgiganteen Megastore som öppnat i Välsviken. Är inte ett dugg intresserad så satt kvar hemma. Nu ska han och Tomas lira det nyinhandlade spelet hos Tomas och jag ska njuta av ensamheten! =) Tar mig en kopp kaffe och slår mig ner i söffa för att försöka hitta något sevärt på TV;n!



Bilder nedan; Åket & ljusstaken.






















God brunch!

Hallå i huset! Tänkte skriva god morgon först men hann kolla på klockan och inse att de snarare är brunch. Idag står det bildhantering på schemat. Och adventsstädning. Haha, vi suger verkligen på det där med att göra saker innan det sker. Som idag, det är advent och vi städar .. Om ett par timmar kan jag bara anta! =P Ska ju hem till mor och far först. Fixa nya åket och bildbearbeta! Bjuder på två bilder. Första på en busig Theo & sen en röd jag. Åt visst tomat igår :O






lördag 26 november 2011

Är jag tillbaka denna gång`?

Nej nu jävlar är det dags igen. Ja ska försöka mig på detta igen med att blogga! Men kanske mer sällan än varje dag, men förgylla med nån bild då och då. HAHA! Som dessa ifrån utekvällen den 12 november med några stjärnor. Vi var på förkrök hos Paulina och slutdestination BMB.