torsdag 27 juni 2013

Torsdag

 Haft en bra dag med spring på bergvik, tvätt och mys med Marcus å ett glas rötjut! Är de semester så är det :) Hoppas  på en lika bra helg :)

Inlines

Fick mig ett par super snygga Soc ifrån stadium av min älskade pojkvän igår! Han köpte samma märke fast orange så nu jävlar blir det åka av! Åkte omkring i hans lägenhet i en timme igår- var ju tvungen de regnade ju! ;) 

Semester IGEN

Jaha då har man semester veckan ut igen då.. Skulle varit iväg på Bråvalla med pga personliga problem fick bilen glida iväg utan mig. Men jag tror dom kommer få en kanon helg med mycket skratt, alkohol och fnatt! ;)


Nu ska jag kolla på PLL senaste avsnitt sen bär det av hemåt för att tvätta!, Wiho, jippie NOT!

PPL avsnitt finns här 

Nu blir det kaffe!
Puss&Kram!

18 hål

Igår hade jag och syster sambo kväll, vilket innebär promenad längsmed sommaro golfbana, film och ost&kex mys! Idag regnar det tyvärr, men får allt bli en liten tur på stan sen :) 

Midsommar :)

Bild tagen av min älskade mor :) 

onsdag 19 juni 2013

Tvättar och stek

Sitter just nu på balkongen med en kopp kaffe och tidningen Nu! Och myser mig i solen mellan tvättmaskinerna! Idag blir det fullt kaos, tvätta, handla, sola, packa & planera för imorrn blir det lässerud för midsommar firandet som vankas på fredag! :) Ska även försöka hinna med att se dagens avsnitt av Paradise Hotell :) 

Ha en bra dag göbber :)

måndag 17 juni 2013

Semester

Firar semesterdag 1 med öl, kortspel och balkonghäng med bäste Sandra :) 

Bastuknappen

Vi var i Höljes och Bastuknappen i lördags, myste lite jag och Marcus med mormor :)


Vi firade allex! :)


























Lunch

Har precis käkat lite lunch, ska packa ihop å åka till stan nu för att möta upp Sandra :) 
 
 
 

En bild från uteserveringshänget i torsdags :) Love youu!


Semesterdag 1!

Nu har man sin första riktiga semesterdag på 3 år, ska ha en hel jävla vecka, kommer bli galen med andra ord.  Redan rastlös, menmen de blir la bättre snart får vi hoppas! Har suttit och glott på film, "Lola". redan sett den förut, men orkade inte leta upp något nytt och saftigt. Så nu blir det att glutta på det senaste PH avsnittet, avsnitt 51.


Solen gled in över balkongräcket strax efter elva, men sen gick deen i moln, så nu hoppas jag att den ligger perfekt där den ska, för då blir det att ta med sig datorn ut på balkongen och mysa i solen med lite kaffe :)


Love, laught, live!

Lässre

Vi var ju iväg till lässre för några helger sen. hade glömt bort att jag skulle lägga ut lite bilder därifrån, så här har ni - tre dagar med mys !:)
 
 












torsdag 13 juni 2013

Studenten



Grattis till alla studenter :) 
Det var roliga tider det 

Semeeeester!

Uh vad gött nu går vi på semester! :) Klockan 20:00  igår gick jag av sista passet,. så nu är jag ledig till och med söndagen efter midsommar, sen kör vi två dagar på jobbet ( mån24/ & ons26/) sen bär det av till Norrköping, där vi kör ett stenhårt fylleslag med bra musik, bra vänner och äcklig  mat - Ja, de är Bråvalla Festivalen som gäller :) 


OCH DET ÄR ETT NYTT PL AVSNITT UTE! WOHO! :)