torsdag 30 januari 2014

Glee

Sitter och glor på Glee, första säsongen. Kände att de var läge att kolla om alla säsonger nu när man ändå får vänta in alla aktuella serier :) ikväll är det träning, men är redan petad från matchen på söndag då jag egentligen inte kunde träna idag. Ska bli nice att se på när laget spelar på söndag :) nä nu verkar mitt the svalnat, så ska surpla i mig det och sen ner och hämta tvätten som vi lämnade på tork igår kväll :) 

onsdag 29 januari 2014

Sen middag

Nu blir det lax i feta/tomat sås med klyftpotatis och gurka till Hunger Games! :) snart börjar ph oxå, Marcus är laddad!

Tulpaner belönas med kladdkaka

Tack Mackis för blommorna :)

måndag 27 januari 2014

Jobb jobb jobb

Firade Tessan i fredags, förkrök hos mig och Marcus och sen till ankan där det dansades hela kvällen haha :) lördagen bestod av jobb , och även idag. 7-10 & 18-22 står på schemat , trött som aset och klockan är bara 16:30 :P 

Dyra jackor funkar fint

Ge dom en pall och en dyr jacka så är dom nöjda iaf :)

fredag 17 januari 2014

NHL

Sitter och tar mig en öl i bästa sällskap och spelar NHL.. Eller ja, försöker iaf. Älsklingen försöker lära mig allt han kan.. Lärt mig gorma iaf :) 

Semlor


Då har man bakat årets första semlor på jobbet idag, trött som aset men får äran att jobba dubbel tur idag så jobbar 7-18 idag. Skönt att de är fredag iaf för då är de mycket att göra :)

torsdag 16 januari 2014

Tränat

Tränat idag, värm semeltårta :)

tisdag 14 januari 2014

Tvätta igen!

Frulle, tvätt och film står på schema idag. Ikväll är det träning :) happy! 

måndag 13 januari 2014

Nedbäddad



Nu ligger jag nedbäddad i soffan med the täcke och plattan, sjukt dålig film och trötthet i ögonen. Skönt att vara ledig imorgon , bara träning som gäller :)

Lång dag

Idag har jag en lång dag framför mig. Först jobb i mejeri 8-12 dom nu är avklarat sen 16:30-22:15 och jag är nu helt slut. Sprang upp varorna på slutet. Helgen har bestått av teater och öl på fredagen men familjen sen match i billingsfors på lördagen (förlust) och söndagen vart i väse för att se Marcus lag spela mot örnen. Kort och gott är det detta jag gjort , å nu blir det mat :) 

torsdag 9 januari 2014

God morgon!

Hej! Sjukt länge sen jag skrev något, vilket har varit för att jag inte har haft ett skit att skriva. Känns helt meningslöst att skriva om jag bara ska ordbajsa. Men nu är det dags igen! Nytt år, nya tag. 

Nu är det snart dags att klippa fröken Sandra, hon ska bara sluta och komma hit :)