torsdag 3 mars 2011

Onsdag IGEN

Igår skrev jag två inlägg om vad som hände igår men inget gick att publiceras. Och när ja hade försökt andra gången så såg jag att det låg just det sparat i "redigera inlägg", på utkast och då jävlar. Men icke. Det var tomt och hade rubriken pengar. Det stämde ju iaf! ;) jaja, igår var jag på lunch med mami och syster på Nöjesfabriken. Blev lunchbuffén där och sen traskade jag och syster in till stan för att kolla hårfärg, hon hann ävenmed en klippning och vi tillsammans med Josefin hann med en kaffe+påtår på Waynes!

Efter kaffen krånglades det i Skoghall, sen blev det bort te Bergvik & gick igenom varenda klädesaffär med killgrejer i med Stefan. YEH. Skoj? NEH! Men han kom hem med mycket vettigt. Gick förbi Expert också. Bara kiiikade lite. Sakna kamera :( Jaja! Efter Bergvik blev det mat & BB i min ensamhet, då Stefan slocknade efter maten då han börjar 05:00! JIPPIE!


Meeen, jag kunde inte sova. Men jag har kommit på världens roligaste Photoshot som jag och mamma kan ha idag när vi testar hennes nya blixtar! JAAA!

& en sak till, LOKA MELON ÄR GOTT!

tisdag 1 mars 2011

Helgens bravader

Ah, men jag gör ett nattligt inlägg om helgens bravader, närmare bestämt lördagens bravader. MEN, kan börja med att förklara. Sent förra veckan, närmare bestämt fredag- så var jag, Sandra, Josefin & Tina på Ikea. 3 jäkla timmar- minst! Sen åkte jag hem till paradiset Karlstad, Inre hamn, för att umgås med familjen. Blev snack´s, CocaCola & BB. På lördagen bar det iväg mot Sandra, där det inhandlades öl. Hem till henne, monterade en byrå, lagade mat - tacogratäng och sen anlände Mimmi. Vi tog en öl, och städa upp det värsta i väntan på gänget. Dock kom dom tidigare än planerat så Sandra hoppade in i duschen... Nu kommer del 1 av skiten som hände :

Tomas tog mat, tacogratäng. Picke är superkalas i hövve efter nästan 3 liter vin, och dessa två pojkar inledde ett matkrig i Sandras kök. Med tacogratäng. TACOGRATÄNG! På köksbordet ligger det ett pussel som jag & Sandra inlett. 1500 bitar. När de var klara med sina bravader var det bara att slänga skiten. Sandra var måttligt nöjd kan jag tala om, och jag lika så. Gjorde sedan upptäckten att min VITA keps var full i tacogratäng den med, jippie. Det var den kepsen de.

Vi lugnade ner oss, tog ett par järn (hann väl med två) innan nästa del av skiten kom. Del nr 2 lyder:

Pix, som försvann på toa i sisådär 10min kräCkte ner hela toaletten. Ni vet, handfat, toalettstolen, väggar tak (!?nej nu ljög jag hoppas ja), matta osv. Och killen var smart tyckte han och fattade beslutet att spola rent allt med duschslangen. Så Hej och hå, vatten överallt i badrummet och när vi väl får komma in nej då "Är det inta han som gjort det. Han städar efter någon annan" haha, jo den va bra ;) Ah. Så ÄNNU en gång fick jag och Sandra städa upp skit efter någon annan.. men men vi vände på de och tillslut blev det bra.


Tills minnesluckorna efter 1 på Capri & hemvägen. Och sen vaknade jag upp i Karlstad, hos mami? HUUH? Neej jag vet inte jag heller men de blir säkert bra. Mor&syster hade något att garva åt iaf. Och jag tog över rollen som Bambi. Drattade nog på ändan 6ggr sammanlagt. Jag är coool jag! ;) Ah. Mer än detta blir det inte. Utelämnar vissa detaljer.


Köss!

Förlåt?

Nej men jag ber om ursäkt! =P Jag är så jäkla dålig på det här med bloggandet eftersom ja har kommit heeeeelt ur rytm! Igår hände inget under dagen. Bara satt. Sen efter 5 var jag på Maxi & storhandlade med Stefan & Theo. Det gick brööö. Efter det blev det matlagning, spagetti och köttfärssås och på kvällen BB. Ääälska BB. Men jag har ingen klar favorit än. Har du? =)