onsdag 22 maj 2013

3 korta igår

Tiden går fort, Firade 3månader med Marcus igår, vilket kan tyckas vara lite otroligt att vi faktiskt stått ut med varandra så länge, men han gör min dag :) Varje dag.

Blev lite "lyxmiddag" med pepparbiff, klyftpotatis, sparris & sallad dagen till ära :) Ska strax lägga ut bilderna ifrån Lässre helgen också, Marcus längtar efter att få se dom ;)

måndag 20 maj 2013

Tillbaka till verkligheten

Tjena Tjena, I´m Back :)

Har haft en kanon helg i Lässre med god mat, kortspelande, öl och hockey :) Hann även med ett litet dopp på lördagsdagen också. Kallt som aset i vattnet, men då var det gjot iallafall :)

Bilder m.m kommer upp senare ikväll eller imorgon förmiddag! Nu laddar vi upp för nästa äventyr, vilket är Pink på söndag woop woop :)

fredag 17 maj 2013

plö

Tjollahopp!

I helgen ska jag, Marcus, Tessan & Samuel åka till Lässre för att koppla av, vi kommer praktiskt taget vara utan telefoni och det ska bli underbart.

Vi ska försöka komma iväg runt 5 snåret, blir en snabbvisit in till Marcus farmor i Arvika och sen bär de av heeela vägen ut i skogen. Så ni får klara er utan mig en svängisch :)


Nu ska jag packa ihop det sista sen drar vi :) Puss&kram

Ibland kan man fundera


tisdag 14 maj 2013

Till helgen vill jag ha bra väder



Igår var vi på köruppvisning.. Om det nu heter så, skitsamma! Det var väl bra , I guess? Jaja, jag kan inget om sång, musik eller kör, men de var säkert skitabra! ;) Längtar till helgen, men först ska vi jobba lite idag, sen jobba lite imorrn, sen är det 1½ dygn kvar tills vi drar, woop woop :)


Till helgen får de gärna vara bra väder, utan blåst, för just nu är det sol men fan så kallt för det blåser! :(

:)

måndag 13 maj 2013

Glömde Valborg!

Har ju glömt att publicera bilderna ifrån Valborg tror jag bestämt ;)
 
 
 
 
 







De är måndag & jag är ledig :)

Halloj! Drog iväg och pantade mig rik på Marcus pant som han samlat på sig. 67jävlakronor!
Uäk, men då var det gjort iaf, känns bra. Möblerade om hans vardagsrum och grillade igår kväll. Har även jobbat hela helgen så har varit gött sleten.

Ikväll bär det av till herrhagskyrkan för att kolla på när Elin har uppvisning. Spännande, har fan inte varit  på köruppvisning sen Tessan var liten. Hon gick också i kör, samma ställe som Elin i samma ålder. Kan dock inte förstå mig på de där med kör. Men men, tacka vet jag bollsport! Och de gör ju Elin också, klassfotboll is the shit! ;)

Solen skiner ibland, men de blåser storm så idag blir man inte brun. :(

Längtar till helgen redan, och de är bara måndag.. :)

Over and out :)

tisdag 7 maj 2013

Ovettigt inlägg om att jag faktiskt blivit brun!

Sitter med Sandras dator i knät, funderar på vad man ska kläcka ur sig för ovettigt nu när man inte har sin egen dator, men alla gamla bilder som jag lovat mina nära och kära att dela av mig med ( dock blivit hotad från minst hälften av dessa vänner att INTE göra det).

Sandra har heller ingen "radera-knapp" så man vill gärna inte skriva en bokstav fel! BLAH ingen vettig information alls från min sida, men jag kände att jag var tvungen att skriva NÅGOT!

Såååå, idag stektes de ett par timmar på Marcus balkong, sen blev det tacos och nu blir det kortHETS med Sandra innan det blir sängen. För imorrn är det dags för jobb, ska chifa lite mellan 14-20 på Ica, sen får vi se vart bussarna för mig! :)

"Ha det på badet!"

måndag 6 maj 2013

Vi firade Marcus&Mio

En kväll i April firade vi Marcus & Mio :)