måndag 30 september 2013

Lördags middag

Slängde ihop lite käk åt sällskapet i lördags- lax å pasta! Gör gött å gör enkelt! :) 

Älgfluga

Den här jäveln kommer snart igen bli min värsta fiende på hela dygnet. Till helgen är det Arvika marten och de betyder en helg i Lässerud, vilket i sin tur leder till att bli trakasserad av denna jävla, dock ofarliga, flugfan. :)


Efter förra vistelsen i stugan tror jag att både jag och Marcus blev lite paranoida, trodde dom var överallt (vilket dom var). Kunde upptäcka en sådan där fluga efter att ha varit inomhus i flera timmar i håret igen, då utan vingar eftersom dom släpper dom när dom har göttat till sig i håret på huvudet. Panik, panik Panik!Men som sagt vi har ju inte rätt blodtyp så dom lägger iallafall inga ägg i huvudet på en :)

Skulle bara informera om att den där saten är i princip odödbar och att jag HATAR DEN!

onsdag 25 september 2013

Kär

Den bästa jag har, går inte att ha någon bättre. Så jävla kär, så jävla älskad <3

@themoment

Shoppar hysteriskt med Sandra nu blir de kaffe för mig & mat för henne. Sen ska Mackis bjuda på middag :) 

Myshelg i Lässerud

Jag och Marcus tog en weekend i stugan där de blev svamp plockning å avslappning. Inte många knop gjorda med andra ord, sååå skönt. PS. Jag hatar älgflugor. 



torsdag 19 september 2013

Sjuk :(

Är SJUUUUK! :( mår piss. På återseende ! :)

tisdag 17 september 2013

Frukt

Måste ju börja äta frukt jag inte tål nu när solen inte är lika aktiv längre - får ju inte i mig tillräckligt med vitaminer haha :) 

God lunch

God afton mitt härskap! :) Eller förmodligen "God efter-lunch" men för mig är det snart afton, har suttit och taggat inför träningen hela dagen idag och kvällen igår. Inga missöden, bara stilla i sinnet de senaste dagarna. Dagar som har fyllts till bredden utav jobb, så de ska bli riktigt gött med träning ikväll! UH va nöjd en kan vara vettu :) Har spenderat två timmar idag till att spela "Heroes of Might and Magic 3" idag, så kul har jag liksom. Funderade på en promenad men då tajmade Sandra att ringa och berätta att ja skulle bjuda på kaffe inom 40min så då kände jag att jag inte behövde gå ut och gå.. ;)



lördag 14 september 2013

torsdag 12 september 2013

Blommor

Har varit iväg och tränat innebandy i Väse & när jag kom hem möttes jag av detta å en nystädad lägenhet :) Jag har LÄTT världens bästa pojkvän :) <3

Good day



Idag är det en bra dag, det känns i hela kroppen :) Ikväll är det två täningar - jag och Amanda ska provspela i Väse & sen är det träning med BKE. Innan det ska mycket hinnas med, promenad för att möta Tessan om en stund, färgning av hår, sen möta Josefin&Amanda i stan för fika och sen bär det av direkt till väse. Sista lediga dagen denna veckan innan en fullspäckad helg - I love it! Pappa fylle rår på lördag men ska firas på fredag(imorrn) och sen ska vi på inflyttningsfest hos Tessan&Samuel på Rud på lördag :)

onsdag 11 september 2013

Nagellack

Dagens färg blev blå! :)

"Vi"

Jag vet inte om ja ska börja med de positiva i mina tankar eller om jag ska skriva något jag velat få ur mig länge, i flera år... Jag kan börja med att skriva att min relation jag har idag med Marcus, vårt samboliv, att bli sambofeta, att ha förståelse för varandra både med och motgång, att må bra är något jag inte tidigare kännt,någonsin tidigare. Det är helt underbart att kunna, när man har en dålig dag, slänga ur sig en sur kommentar, snäsa eller sura utan att det ska skapa ett helvete. Att veta att den personen jag bor med har sådan respekt och förståelse, varför vissa saker händer, och att man är villig att backa undan utan att det ska betyda att han lämnar lägenheten. Det är så jävla skönt att kunna ha delade åsikter och meningar och att det bara accepteras, att kunna må bra, vara den man är utan att behöva bli ifrågasatt. Att veta att orden Jag älskar dig betyder något, att det inte är tomma ord.

Kollade på filmen "vi" idag, och kände igen mig som fan i den. Inte i min nuvarande relation givetvis, men i mitt förgågna liv.  Att känna sig underminerad i en relation, att tassa på tå för att inte irritera den andre parten. Att inte starta bråk, att alltid vara till lags, att aldrig göra något som den andre inte går med på. Som att inte ha ett liv, att inte vara en individ. Att det alltid är "Vi" och inte jag. Att det finns en "kontrollfreak" som alltid ber om ursäkt efter, för att sedan vända det till att det egentligen bara var mitt fel hela tiden. Alla problem har alltid varit mitt fel. "Hade inte du gått ut med dina kompisar hade vi haft pengar kvar, då hade jag ju inte känt mig ensam och inte spelat bort alla våra tillgångar." Man börjar ljuga om vart man varit, med vem man har varit med, om vad man åt til frukost - bara för att det ska passa in i dennes värld. Man är ingen utan den andre längre, man  älskar varandra in i döden. Och i vissa fall blir det så, bokstavligen.

Ett citat ur filmen "Jag blev kär i en person som jag sen försöker att förändra, förlåt" skulle kunna beskriva alla mina tidigare relationer. Kort och gott.

Varför jag egentligen började skriva detta inlägg är för att jag har en i min närhet som har begått vissa brott, och efter lite förundersökningar visar det sig att de är ett spelberoende som ligger bakom detta. Det försvarar inte handlingen, tro mig det vet jag så väl, men man känner att det är finns ett litet hopp om att hen kanske kan ta tag i sitt liv nu, när hen förmodligen slog så jävla hårt i botten nu. Jag hoppas det, för din skull. Jag gör verkligen det. Och jag hade så gärna hjälpt dig, men du kan bara hjälpa dig själv, och vi runt om dig finns som stöttepelare för att underlätta för dig på vägen.

Word!

Som jag och Sandra brukar spekulera - vrf går det inte att skriva samma ord på wordfeud som på alfapet? ;) 

tisdag 10 september 2013

Twisted

Efter att ha tvättat sen 8 imorse så har ag ansett mig välförtjänt utav en massa timmar med serien Twisted, gudomliiig! MEN nu är de tyvärr så att den är slut och jag har tråkigt,. Någon som har förslag på serie att kolla på? :) Nu är det iallafall dags för garderobsrensning, jobbigt att ha sambo -  Man måste ju dela på ALLT. ;)

Tvättstuga

Uppe i ottan för att tvätta, har tre Ikea kassar fulla med smutstvätt pga flytten and it sucks! De positiva är dock att ja kan kolls på Twisted under tiden och hälla i mig kaffe :) 

lördag 7 september 2013

Bra kväll

Var hos Jocke och Therese igår å drack, för jävla trött var jag men kul hade vi! Avslutade kvällen med en rejäl spya och näsblod 😁

tisdag 3 september 2013

Lång gårdag

Gårdagen blev jävligt lång i sinnet pga inventeringen som startade 06.00 å sen när jag gick hem vid 16 var dom inte klara! Men men så är de ibland! Idag fick jag sms om att våran efterlängtade soffa kommer imorrn mellan 9-11! Marcus får möta upp dom för jag jobbar, så därför håller jag på att gör plats för den i detta nu :) Gjorde även en upptäckt igår - min blomma förökar sig :D