fredag 29 januari 2016

Äntligen helg



lördag 9 januari 2016

Öh, match? Jo..

Sitter i bilen - match i Degerfors ! Kaffekopp i handen och smoothie i magen! 

• 1 avokado
• 1/2 banan
• 1 näve bladspenat
• yoghurt om så önskas 

BAM! 

fredag 8 januari 2016

Bröd

Fluffigt idag! 

torsdag 7 januari 2016

Brödbar

Så då var man hemma efter en kort men intensiv dag på jobbet. Min "brödbar" är på plats - hoppas den funkar - och nu ska ja avnjuta en sallad från salladsbaren! 

onsdag 6 januari 2016

Stående

Idag är det en lång arbetsdag, började 7:00 och slutar 18:00. De betyder elva timmar på jobbet. Inte helt ovanligt att dagarna är minst 10 timmar långa, eller ännu värre när man kör delad tur. Idag har jag dock förmånen att jobba ETT pass och inte uppdelat med 2timmars rast emellan passen! Mesta delen av dagens pass har spenderats stående, så när väl rasten kommer har jag svårt att sätta mig ner. Så här står jag med dagens 8 kopp kaffe, och en wienerpekan. 

tisdag 5 januari 2016

Ledig idag

En ledig dag. Har spenderats i soffan. Välbehövligt då de har varit mycket mycket jobb de senaste veckorna. December är intensivt när man jobbar på Ica. Imorrn blir det 11h pass, men betalt för 22! Älskar röda dagar! 

"Det är för tidigt"

Sitter och kollar igenom facebook flödet och hamnar på en ICA- facebooksida som inte jag jobbar på. De startade sin bakning av semlor idag, en annan butik startade 1 januari. Idag är det en månad och 3 dagar kvar (cirka) tills fettisdagen är, och kommentarerna på detta är, som alla andra år, "Det är för tidigt!!" Hur undrar jag då? Första förfrågan kring semlornas försäljning dimper in redan i november... NOVEMBER!? Det kallar jag för tidigt, för då har vi knappt startat med lussekatter, som btw tydligen ska säljas mellan oktober och januari, hur kass försäljningen än är så "ska det finnas då", fast det är för tidigt? Om jag hade förstått mig på dagens konsumenter så hade jag varit lycklig. Är väl inte tillräckligt gammal än antar jag!