söndag 31 januari 2010

ojojoj, slänger in ett snabbt inlägg. Pimpelfiskade idag med favvopöjkerna, fick dock ingen firre. Men vad gör det, Jk hade ju varm cholkad & engångsgrillen stod jag för! kan det bli bättre? Nu ska jag snart iväg på dömning , Qbik har träningsmatch. KUL - KALLT

lördag 30 januari 2010

And I´m not sorry

Vita Lördagen

En vit lördag, det var länge sen. Eller det kanske inte är så länge sen, men jah... Känns som det iaf. MEN, nog om vitt - vi pratar om rött. Så att jag igår med ett kreativt sms kunde glädja en kvinna , så det var ju skönt. Typ gårdagens "goda gärning". Varken igår eller idag har det varit mycket händelser rutn omkring mig. Mest suttit vid datorn, blivit lite dissad utav konstiga anledningar..

Nej men nu märkte jag att jag ska byta ämne. idiot jävel. Säger jag en sak till dig så äre väl så eller ? Nu 19:46 så gjorde en person mig jävligt irriterad. Känn dig träffad om du vet att du gjort något - ni andra - ska vi ses? Gött. Jag går till Josefin nu. Trodde jag kunde lita på dig, och du litade på mig? Haha. Shit. Du förstör för dig själv igen. Lär du dig aldrig? Det är iaf dags nu. För jag kanske inte vänder mig till dig igen. För du tror att det är acceptabelt att envisas om dessa saker hela tiden? Att vara retard? Hell no. So wrong

BYE

fredag 29 januari 2010

Nämen äre fredag nu igen?

Nu är de fredag & veckan har gått fort. Förvånansvärt fort. Kan bero på att vi var på Harry´s i onsdags jag, Linn, Emelie & Sandra. =) Det var mysigt att dra ihop "the crew" igen! Idag ska jag... LINN! Ring då! Jag vet ju inte vad jag ska göra ikväll & vart jag ska ta vägen! GAAALNING! =P


N

måndag 25 januari 2010

Måndag, 12:46

Hallå, Hallå.. Väntar på att Josefin ska komma hit så man kommer iväg till Skutberget för att promenare =) Det är gött dä! Haha. Eller inte. Har väntat länge på att hon ska vakna & nu när hon har vaknat så får man la vänta IGEN. Fast nu hörde hon av sig, så då drar vi ! =) HEJMÄHSIG!


N

söndag 24 januari 2010

Söndag, 19:32

Nu är det Söndag & jag är super trött . Måste plugga matte, men känner inte för det. Är hungrig igen också. haha. Igår var jag & Josefin på nöjes. De va nån liten tönt som verkligen inte visste vad han höll p åmed. Gnällde på att min kamera var dålig och för gammal (ett år snart :P ) vet inte riktigt jag, men han tyckte inte man skulle ragga på krogen. "Öhm, ah asså det är lugnt jag raggar inte på dig !" Haha. Menmen, sen blev det hemåt , men dock inte för josefin haha =) ;) Härligt. Andra gången nu, dock jävligt kul för han var komplicerad. Ville inte åka hem ;D HAHAHAHAHAHAHAHA - luft- garva som fan.

Idag döptes även kusinen Ingrid Maria Josefin Eriksson. Söt , och maaaasssa mat till mig ! =)

ciaobella

N

torsdag 21 januari 2010

Mitt i natten nu igen



Är det inte ganska intressant att när man googlar ordet "fasad" får man enbart upp alternativ om ah, ni vet hus. Men mänsklig fasad då? Känslomässigt, själsligt. Ni vet, real deal, big deal. Inget. Inte ens när man enbart söker på ordet fasad. "Fasadlampa" Aha. Okej. Menmen, de är iaf så jag känner nu. Fasad. Tänk, en vän jag träffar ungefär en gång i månaden, en vän jag håller så kärt. Hon märker det. Varför gör ingen annan det? Haha. Skrämmande. Jag har en "lampa" En lampa som aldrig slocknar. Tragiskt du vet, Ah, att det är så . men, bara för att jag skriver detta såå behöver detta inte betyda något. Ibland är det skönt att bara spy ut en jävla massa galla, bäst vore det om man kunde bolla tankarna med någon - men ack. Sådan är inte jag, passar bättre som bollplank än den som studsar bollen. Jag är en teamplayer, men tänker inte sänka mig lågt. Aldrig. Älska plank, älska fasad. Älska mig. Jag är nöjd över mig själv, i vissa lägen, Men jag är nog världens osäkraste person. fan , jag klarar inte ens av att vara hemma själv en timme utan att jag blir nojig. Skrämmande tänker du - du skulle bara veta, jag är psykiskt rubbad. Ja, jag är skadad. Men inte på ett jätte negativt sätt, ja de finns allt några positiva saker kvar ;) haha. No, I´m not a killer. jag kommer inte göra något allt för rubbat.


Vännen, din idé om att åka iväg vore egentligen ingen dum idé. "Don´t tell me you are sorry when u not".

Näee, men big day imorrn. Systeryster fyller ju år !

Torsdag, 19:30

Hallå! Nu är det Torsdag , klockan är snart halv åtta och det är snart dags att gå upp till Josefin. Ska kolla på Glee hos henne, mycket trevligt.

Gjorde mycket igår, men känner att det är två saker som ska framhävas - hockeyrink & LinnLanz. De var riktigt kul att träffa dig igår snuttan, fy fan så du ser ut =) Men ja tyckte du va söt ändå.

Idag har det varit full rulle, vakna, kaffe, bergvik med Josefin, hem, laga mat, äta, fiska, café, & nu blir det att gå upp dit & slå in presentfan. Haha. Tror inte det kommer gå nå vidare, om de snöar & och så , så förstörs ju pappir helvetet :P & den stooora överraskningen imorn måste figgas! God natt med er, nu bär det av mot Herrhagen


N

onsdag 20 januari 2010

Onsdag,onsdag!

Nämen, om man kanske skulle styra en blogg Allex? Vore ju rätt fränt fan ;D haha. Idag har jag egentligen inte gjort nått vettigt ;) Jo de har jag men orka skriva det. Gått långt iaf! Menmen, nu har jag väl plöjt igenom ungefär en liter kaffe och nu blir det te med mamma. Sen ska jag dejta Josefin om hon kan vakna upp någon gång. Nej nu fick jag sms från henne, gymmet alltså? Hm! aja, men vi hörs! HYYYYPER är jag nu! AOP!

N

torsdag 14 januari 2010

04:12 - can´t sleep

It´s so amazing, how something so sweet, has come and rearranged my life - I´ve been kissed by destiny. Oh, heaven came and saved me, an angels was placed at my feet. This isn´t ordinary. He´s loving me for me.

Stripped of all make-up, no need for fancy clothes. No cover ups, no push ups. With him, I don´t have to put on a shox. He loves every freckle, every curve, every inch of my skin. Fulfilling me entirely, taking all of me in. He´s real, he´s honesty. He´s loving me for me.

Är det Torsdag?

Aah, de är det . Veckan har gått fort, men idag är det dryyygt. Sitter med matten. Förstår den faktiskt ! Men de är ju inte kul för det! Haha. Sitter & funderar på om jag ska gå te stan och träffa Sandra en sväng. Funderar även på om Josefin har tid att slinga mitt hår :P Men hon är väl trött som vanligt efter jobbet. Haha. AAAAH! Pappa borrar i mitt rum. Betongvägg. Jag blir döv. Men de är ju snällt av honom, för nu ska jag äntligen få en ny spegel!


Nu förgyllde linn preeciiis min kväll. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ett gott ord alltså? :)


N

tisdag 12 januari 2010

Tisdag, 19:02

Tisdag, Tisdag, Tisdag... Jag vet inte riktigt vad man kan säga. Kan iaf uppdt. om mitt finger. det är fortf ur funktion. KUL VA?! :) Menmen. Har haft Matte idag. Superkul. Geometristart. AOP! Fattar faktiskt, dock ganska drygt. Memmen. & Självklart kom man inte dit när det var planerat för Sandras buss från Skoghall "va lite dryg" och tog en timme extra, i sin säng. Mhfm! Nästa gång blir jag arg på riktigt - eller ja borde kanske sluta anta att du faktiskt kommer i tid? ;)
HAHA


N

söndag 10 januari 2010

Aop

Jag har egentligen inget att skriva. Förutom att jag har tröttnat.

N

måndag 4 januari 2010

22:20, Trååååk

Nämen nyår blev lyckat ändå fan :) Tack alla som va med =)

Idag har jag bara pluggat matte under dagen, sen kom Josefin hem från gymet, och då blev det att umgås med henne & sen kom AB på en kaffe och lite senare blev det även krubb! Hon åker på Onsdag. Känns lite konstigt. Inte för att vi setts mycket nu under tiden hon varit hemma, men jag har iaf kunat ringa henne hur mkt jag ville utan att det blir ekonomiska problem ! =p Nej, nu får det bli lite mer matte.


N