onsdag 31 oktober 2012

Ingen snö idag heller

Tisdagen bara sprang förbi mig, jobbade 12-20, bytte ut veckotidningar och satt i kassan sen hem till S och där blev det mat från "Nya Peking". Lika besviken varje gång, men i hopp om att det ska bli bra återkommer jag. Mongolian är SÅ mycket bättre.

Today blir det jobb 17-20, varuplock med bossen, sen får vi se vart världen har att erbjuda. Men innan det ska jag inte göra ett skvatt. Regnar gör det, ingen snö än iallafall (positivt elr inte?) blåser "sandy-storm" nästan idag med. Såg att Sandy ite gjorde ett bra jobb i USA iaf. Rensade inte bort mycket dret där inte ;) Nej, jag är inte morbid, bara hatisk mot det stället :)

Imorgon blir det hockey med syster, hennes kompis Johanna och min homie Josefin. Blir hem till henne vid halv ett och häva kaffe och mysa med wii innan matchstart!


Ciaao

måndag 29 oktober 2012

Stormiga måndag

Oh, de är måndag... Yeaay. Eller? Jobb idag är det som gäller. Lördagskvällen blev allt bra ändå, dock var jag utan mobiltelefon typ hela kvällen, jävla skärmlås gjorde så de slutade med PUK-kods letande för fulla muggar igår. Fick med mig en extra jacka ifrån krogen också. Haha, vettifaaan hur det gick till. Fick iaf två jackor när ja skulle gå ifrån Harry´s i lördags. Kan vara bra att ha idag då det blåser megastorm, lyckas väl ligga drivor med snö när jag slutar ikväll också. Med min tur så att säga!

Match igår. Mötte BKE, har längtat som fan efter den matchen. Dock dålig uppslutning, dom hade typ 6-8 avbytare och vi EN, som vi blev av med 2 min in i andra halvlek då ett kioskmongo sparkade ner en i vårt lag som bev lagomt arg och såg sin chans att ge igen så att säga ;) Länge leve korpen innebandy! 1-1 slutade matchen men jag är fan inte nöjd =P


Nu ska ja göra mig klar för att ge mig ut i rusket.

Ciao

lördag 27 oktober 2012

Utgång

Ikväll blir det utgång. Med ett gäng jag inte känner, blir väl bra antar ja. Halloween dräkten får ja väl lägga undan, kanske kommer fler gånger för det användartillfället än idag. Hoppas ni får det kul. Love you.

fredag 26 oktober 2012

Min vän

Om du läser detta, så vet jag att du faktiskt bryr dig. Att vi inte talas vid gör mig obeskrivligt ledsen. Vet inte vad jag ska göra för att göra saken bra. Eller bra kommer den väl aldrig bli, I guess. Find peace, find love, för det är du värd. <3 p="p">

torsdag 25 oktober 2012

Torsdag

Vaknade idag av att min sis väckte mig. Urk, ville sova vidare men de var bara att röra sig upp det! ska fixa håret på henne. Vi gjorde lite slingor här om veckan, och nu ska vi lägga i ytterliggare en omgång för att få ordning på färgen! We want it BLOND! :) taggad som fan, på söndag möter vi BKE i korpeninnebandy! Ska piska, så är de bara! :)  Bjuder på en bild från förra matchen! Jag och papi efter hans mål.

torsdag 9 augusti 2012

I´m okey!

Det som händer runtomkring mig gör mig starkare,
för var dag som går blir jag säkrare och säkrare
Att vara så medveten om min omgivning som jag är nu har jag nog aldrig vart.
Och jag mår bra. Oavsett om jag har en rosa cowboy hatt eller inte. Over and OUT

onsdag 1 augusti 2012

söndag 29 juli 2012

Blåbär

I Tisdags plockade vi blåbär, hade vin- & ölkväll.









Sandra,Jonna&Jag

tisdag 24 juli 2012

Lördagskvällen

God morgon!

Här är de lite bilder ifrån i lördags. Enyoj!













God morgon! :)

måndag 23 juli 2012

Kall 3,5a

En kall 3,5% på balkongen med ljus och tankar som flödar. Imorgon är min lediga dag, sen är det 11 dagar i rad som gäller. Wiha. Full rulle imorn, med städ, tvätt disk och sen äventyr som startar med en promenad till Skoghall. Happy happy!








Grodyngel

Lite bilder ifrån midsommar. I brist på annat att lägga upp, for now. Håller på att ladda över filder ifrån lördags kvällen right now! P.S, min kusin ÄLSKAR jordgubbar :)




torsdag 19 juli 2012

Chappe, 15-17 jun

En gång var jag i Småland, på High Chaparall, för att gå på Country Musik Festival där. Varför? Ingen aning, men kul stundtals iaf. Om man bortser ifrån regn... Tältning... Musiken... ah. Du vet! ^^