torsdag 28 november 2013

Mot äventyret

Lördagens konfetti följer mig vart jag än går. Verkar inte kunna bli av med det haha! Och inte nog med det tog dom trasiga hörlurarna så lyssnar just nu på både musiken ifrån bussens radio OCH min egen. Wuääää på det. Men men, så
Är de ibland. Notera att jag sitter på en buss, iväg på äventyr för en dag :)

onsdag 27 november 2013

Gud murgun!

God morgon! Typ... Nja. Alltså jag är lite sur, gjorde en sådan där systemåterställning av telefon eftersom den har varit helt ute och cyklat den senaste tiden, vägrar ta samtal / sms osv.. Men ja, gjorde en kopia av innehållet men som vi befarade kom inte allt med, alltså inte all information så nu sitter jag allt i skiten när det gäller mina onödiga spel-appar :)

Idag är de jobb som gäller, 12-20 med min kära vän kassaapparaten, mycket skoj. NOT.Oj vad negativt detta inlägg blev helt plötsligt.. Men så är det ibland. Nu ska jag göra mig klar för promenaden till jobbet, solen skiner idag och jag har problem med att komma på vilken jacka jag ska använda eftersom de är varmt nu, men garanterat skit kallt ikväll när ja ska gå hem ifrån jobbet. Jobbigt, haha!

tisdag 26 november 2013

Selfies

Selfies med kattsaken :D

Min hjälte

<3 font="">

 

Vi börjar med klyschorna tycker jag. Detta är min prins. Och sen första gången jag träffade honom, på riktigt, face to face not ass to face (haha) så visste jag att det var han jag ville ha. Han gör min dag, och jag gör hans. För vi är det perfekta paret. Aiight?!

Sanning; Ja, allt ovan stämmer, varför skulle jag ljuga? Jag bara brer på sanningen lite. För mig är han den perfekta, den enda. Den slutgiltiga. För mig finns det ingen bättre, men självklart som sambos och oäkta makar har även vår relation brister. Men inte en enda gång har jag kännt att när problemen knackar på dörren så blir jag orolig. Alla (nej så möe är det inte än) motgångar vi har stött på hittils har bara gjort oss starkare. Tillsammans. Vi löser våra problem, kanske dags att vi tar oss an världens också? :)

Whatever, nu är det slut på svammel. :)

ps. Jag Älskar Min Marcus.

Lunch

Dagens lunch. Kan va de äckligaste jag någonsin ätit! Yummi or Yuck?

måndag 25 november 2013

@themoment

Nu har Marcus precis gått till jobbet och jag ska gå om en timme ungefär. Enormt jobb pass idag, 10-12. Först möte en timme sen ska jag täcka upp för resten som sitter i kassan fram till tolv. Ikväll är det träning som gäller, undra just va sjutton man ska göra där emellan. Men de märks väl :)

Jobba jobba jobba

Då var de dags igen, iväg till Ica å göra ett pass igen. Denna veckan består bara av 4pass, ledig torsdag och helgen. På torsdag blir de även ledarkurs för innebandyn, de ska bli spännande. Eller...? :P bommar tyvärr en träning pga kursen, men men match ledigt även denna helg som kommer. Vilket påminner mig om att ja måste ta semester den 7 december oxå. Skit. :P 

Tomten

Haha titta vad jag hitta sen vi fira Jennifer å Calle i helgen! Haha, fin present från grabbarna. :P 


torsdag 21 november 2013

Lång dag :)

Då jag hatar smaken av kvarg får de bli fil, flingor å en gnutta hallonsylt till kvällsmat. :) har haft en ganska innehållsrik dag som har bestått av lunch med hjärtat, sen hem till Tessan och Samuel för pyssel. Efter det blev de träning och sen direkt till Josefin med Amanda för skitsnack och mat. Eller ja, mat och mat vet ja inte riktigt. Dom åt kycklingrulle och jag clementin :) Snart blir det natten, imorrn vankas de jobb :) 

9månader tillsammans

Idag är de 9månader tillsammans enligt kalendern, och jag har världens bästa pojkvän så lär ju bli en eller två månader till haha ^^ älskar han mest! Puss & kram på han :)

onsdag 20 november 2013

What Maisie knew

Filmen "What Maisie knew" såg jag och Marcus för någon vecka sedan, rekomenderar den starkt.
JA, den är seg, dryg och vid vissa tillfällen ganska tråkig men budskapet bakom filmen är så klockrent så de är läskigt, och jag tycker att alla småbarnsföräldrar bör se den. Egentligen alla människor bör se den, många kan nog känna igen sig i den på ett eller annat sätt. Såå.., SE DEN, se den HÄR

Morgonkaffe

Nu är de snart svårt att avnjuta morgonkaffet på balkongen du! Vinterjackan åkte på så då funka det men nu är de nära att jag bara får stå i fönstret å stirra på mina tråkiga grannar. :( 

Bra träning igår som vanligt, sen hem fort som satan för dusch och mat sen vände vi till mamma och pappa för lite fotboll. Är mest besviken på att Sveriges spelare suger på att filma, förlusten kan jag leva med! 

tisdag 19 november 2013

På g!

På väg till väse för träning woopa! Fortfarande på bra humör, hade dock en liten dipp förut när jag blev fruktansvärt uttråkad, låg i soffan å var frustrerad :) sen kanske jag får sparken för nåt jag inte gjort de vore cooolt! 


Mörrn!

God morgoooon! :) Jag är på toppen humör idag, kanske för att jag slipper ta tag i träningen ikväll, Welle kommer ändå ikväll :) Sprang precis ner i tvättstugan och slängde in matchkläderna ifrån Sunne matchen. Den vi förlorade med 4-3 långt bort i skogen. Men med 10 utespelare är jag nöjd, och jag tror laget håller med mig. :) Snart ska jag äta lunch, tror det blir kvarg idag... HAHA NOT! De smaka ju rövhöl med sura björnar på..? :)


måndag 18 november 2013

Malaco "leg tack" :)

http://youtu.be/C0ZqnO4BGdg kolla den länken jag dör ju lite här :) malaco testar att sätta 18års gräns på sitt godis! Lovely!! 

Mackis ligger å snarkar och jag spelar yatzy, klockan är massor :( Imorrn blir det pw te stan, solning står på schemat och sen pw hem igen :P tvätta ska jag göra oxå :) JAAAA vad kul tänkte ni nu :) äh va fan vad meningslöst inlägg men är för trött för att radera ;) Goood night :) 

Karlstad basket

Var på basket igår , fatta väl ja egentligen inget men det var kul :) Marcus kusin spelade så det var väl det som gjorde det kul :)

allt är bara drama

Jag vet, länge sen jag skrev något.. Dock ändå ganska bra förklaring,  för hade jag skrivit något hade det bara varit galla över saker och ting som skett de senaste veckorna, och alla tycker jhu om drama (I know  that for a fact) så ville jag inte dela me mig av massa gobitar som att mina tränare slutade i innebandyn och ska kalla in jurist om de inte får skriftligt underlag på allt som alla sagt någonsin (HAHA) och att jag blir irritera på när barn lägger ut bilder på sig själva halvnakna på instagram/facebook OCH att jag inte förstår  på något sätt hur man kan få ett helt liv att bara handla om alkohol... Såå.. Nu ska vi vara positiva :) KLockan är 10:40och jag väntar på "Vandertrump Rules". See yaaa :)