torsdag 8 december 2011

Muntergök! =)



Bjuder på en bild ifrån början av året, ,,hemma hos Tomas. Nu blir det iväg för ett jobb i kassan, 10-18! Känns gött faktiskt! Hoppas på mycket folk, då tiden går massa fortare! =) Känns bra att jag har mat låda för en gång skull (peppar peppar, kom ihåg att lägga ner den också!!)


Ha en skön dag så hörs vi senare!

300 !

Hurra hurra hurra! 300 inlägg sen jag startade bloggen! =P Haha, skrämmande lite med andra ord! Och fullt upp har jag haft och fullt upp kommer jag att ha! Skrattade gott åt att jag i lördags på en fest jag var på lyckades ta en bild.. EN bild. På Stefan, när han pratade med någon, full som en kastrull. Det blev inget med att lägga ut den, ÄN!

Idag har jag varit med Stefano på jobbet. Förut hade jag respekt för yrkeschafförer. Inte nu längre :P Haha, Stefan tyckte att det var vettigt att både skrika könsord och tuta på bilister! Men men, de blir väl så när man kör mycket. Hoppas inte jag blir sådan -_-!

Imorn blir det jobb 10-18, sen lördag 07:30-15 och sen söndag 12-18. Söndag är favoriten, 100% ob är inga fel u know! Ska även träffa Allex nån dag snart. Någon mer som vill dejta? =)

fredag 2 december 2011

Älska ps!

Photoshop gör bilderna bättre, så är de bara! :)








Där har du skillnaden Sandra, enbart kurva! =)

torsdag 1 december 2011

1a December :)

Har varit ute på en uppfriskande promenad. Vädret suger ju, regn och blåser som satan men de var skönt ändå. Nu har jag även betalt mina nya gardiner också! Ska bara hämta dom också =P Sen vill jag skicka supertankar till min bäste vän Josefin som "råpluggar idag" för att citera henne själv. Tentan kommer gå bra, även fast hon inte tror det. Shoppade igår också, köpte en grej som jag sagt i flera år att jag vill ha, och nu har det äntligen blivit så. (Kan vara för att jag tvingade Stefan och det går inte att tvinga mamma när det gällde detta). Återkommer med det senare i december :) Alla Julklappar är även avklarade också. Hoppas jag? Kontot är smalare än vanligt vi denna tidpunkt på månaden iaf. (brukar vara plånboken men den är ju bara full med kort som vanligt) Första december liksom, yeay! Eller? Hmm. ja nej de löser sig.
































Skoningslöst

Tänkte skriva värsta peppande inlägget, om hur nöjd jag var över min livssituation. Hur taggad jag var på att städa, för nu jäklar ska det bli fint för jag har en gran, en gran som ska kläs någon gång om massa veckor, men de gör inget - för jag är nöjd. Men jag är inte alls nöjd längre. Inte ett dugg. Inte ett JÄVLA dugg faktiskt.

Hur mycket jag än försöker, hur mycket jag än kämpar, så står väggen där. Mitt i ansiktet, och den knockar mig. Rätt ner i backen. Hårt och skoningslöst. Som de ska vara? Känns som att det är så det ska vara now a days. Det ska vara hårt brutalt och skoningslöst. Annars stämmer det inte.. Är det så? Kommer in senare och skriver något när jag är mer positiv till livet, när det är grönare gräs på andra sidan!