torsdag 31 december 2009

Aop

"Hej mitt namn är dissad, vad är ditt?"

Gott nytt år?

JAAAAMENVADROLIGTDÅROBINATTDUÄRSÅSMART!

Oh, de var skönt. Jag och Josefin är nämligen Inte bjudna längre till honom på nyår. Anledning? han har väl bjudit för mycket folk å vi blev utgallrade. Alla våra vänner ska dit utom vi. JAH!

Nej vet ni vad? Nu är det dags att säga adjö till skitsnacket, barnfasoner, muppigt beteende, fördomar osv. För snart ska vi ringa in det nya året. And it better be good, c´z this year have been a nightmare. ;D

Häjmähsäj

N

onsdag 30 december 2009

aop

Ärligt talat. Hur blir man medlem i al-Qaida ? Skickar man in en ansökan, eller är det som lumpen typ? Får ett brev på posten - "Du är kallad". ? Eller är det typ att man.. Ah man går dit, sticker fram trynet lite extra, träningsläger där man blir utgallrad? ELLER? Något pucko som kan svara på frågan? Eller är det typ så hemligt att ingen vet? Men nog om puckon. Eller nej förresten. Nu kör vi onödiga frågor så Josefin slipper svara på dom.. Läste på aftobladet.se att en kungsörn tidigare har dödat ett får på 60 kilo! Haha! HUR? Fan, Amanda, du är i riskgrupper för att bli dödad av en örn, du är ju inte ens uppe i 60 pannor! Och ännu mer ! Den där självmordbombaren i "vart-det-nu-var-för-land", som sprängde en hel bunt i luften under en demonstration - Iran ? - vad sjutton gör dom så fööör! Idioti. Men självklart , ingen förstår. Alla skyller på att dom är religöst puckade - men är ni dumma i huvudet eller? Bara för att man är muslim så behöver man inte spränga någon? Eller sig själv! Jävla skitgrejer detta. MEN OH!

Nu till något mer spännande. Jag fiskade förrigår . pimplade. Mucho duktig! Haha. Med Robert & Peter. Dom fick fisk. Inte jag. Mindre kul, men jag hade trevligt iaf. Synd bara att det ända varma (kaffe) tog slut efter första timmen, va ute i 3,45h. Haha ;) MENMEN.

N

lördag 19 december 2009

You got me twisted


In the closet, that´s my stuff
Yes if I bought then please don´t touch
And keep talkin´that mess that´s fine
But could you walk and talk at the same time?
And, it´s my name that´s on that jag
So remove your bags let me call you a cab

You must not know ´bout me
You must not know ´bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he´ll be here in a minute, baby
You must not know ´bout me
You must not know ´bout me
I could have another you by tomorrow
So don´t you ever for a second get to thinkin´
Your irreplaceable.


So go ahead and get gone, call up that chick, and see if she´s home
Oops, I bet you thoght, thatt I didn´t know,
What did you think, I was puttin´you out for
Because you was untrue, rollin´ her around in the car that I bought you
Baby drop them keys
Hurry up before your taxi leaves.
Standin´ in the front yard tellin´me how I´m such a fool - talking abou´t, I´ll never find a man like you
You got me twisted.

fredag 18 december 2009

Iskall fredag

Jajjemän, sitter hos Robert nu. Frös ihjäl idag - kollat på hans match i Hagfors! Dom vann, och det var ju bra. Så imorn blir det att "labba" med bilderna så jag kan tjäna pengar ^^ Haha. Men men. Nu blir det en dålig film och maaat!

N

tisdag 15 december 2009

Tisdag

Jag ör både dålig på att slå in paket och att blogga. Livet är bra surt ibland. Men men.
Gårdagen var frän, faktiskt :D På dagen var jag Josefin & Allex på Waynes (nej inte det vanliga :O) å drack kaffe, eller ja Allex med sin varma cholkad med grädde & snuskisar! Sen efter det, blev det hem , sen hem till Allex igen med vin dunken. Haha. Nej, alkoliserade blev vi inte men vi hade nog egenltligen kunna förklarat kvällen bättre om vi hade varit det. I alla fall, vi spelade kort och drack nått glas vin och snackade skit om KJ & Mirre (Allex katter). Sen kom Amanda, Krille & Johan. För min del blev det lite kortspel med dom medan Josefin & Allex diskuterade mycket märkliga saker. Snappade då och då upp ett ord, men var osäker på om jag hörde rätt - vilket det visade sig att jag hade gjort. Dom pratade om en porrfilm som Allex hade investerat hela 20 riksdaler på ! AOP! Så den fick det bli att glo på när Amanda, Krille & Johan hade gått... Och jag kan säga som så, det var inte direkt en mysig film! Och mitt i alltihop kom Allex på att hon skulle ha pizza - med sås! Så det fick det bli. Ah, garva så vi grät igår.

Nyckelord för kvällen - Pizza , Såååås & Gula diskhandskar ;)

N

måndag 14 december 2009

Men oh!

Jag har missat att bloggat igen. Jag veet, men jag var ju grymt upptagen. Efter att vi köpte hans klubba så for vi till Bergvik & Ikea och då blev det massa julklappar. Tänkte faktiskt att jag ska slå in dom efter jag har bloggat =)

Efter allt flängande gick jag hem till Allex, hade ett uppdrag men var väldigt svårt att fullfölja eftersom kattjäveln vägrade komma fram ! Haha. Mission failed! Menmen, vi hade saker att ta igen och de va gött att snacka med en vettig men rolig människa igen ;)

I fredags var jag i challa, kollade på Roberts match med Linn & JK och efter matchen blev det ölöl och Ankan. Kom på under nattens gång att jag har ju ingen nyckel med mig, så jag slagga hos Robert, och på lördagen kom jag på att dom har åkt till Lässre, och jag står utan nyckel till på Söndag kväll. Hahahaha. Aja, de löste sig bra ändå under helgen =) På lördag kväll var vi först hos Josefin, och sen Nöjesfabriken. Det va kul, eftersom man inte varit där på ett tag =)

Idag ska jag leka med Josefin, wie!

N

torsdag 10 december 2009

091210/12.39

HEY! Jag har tråkigt. Ska dricka te tänkte jag sen bär det av till Färjestad, köpa hockeyklubba med Robert - mycket kul måste jag säga. Nu åker han, och mitt te är inte uppdrucket, samt att jag inte är klar., Fuck nu blev det stressigt.

N

onsdag 9 december 2009

Natti,Natti

Klockan är bara 22.30, men jag känner att jag inte orkar vara vaken längre! Jag har ont i öronen nu också. haha - coolt. Menmen. Kollar på Happy Gilmore nu, men ska dricka upp min mjölk och sen ska jag lägga mig i sängen. "whaat, friends do lisen on Endless love in dark." Klockrent ;) Menmen. Nu är glaset snart slut, så ska väl avsluta nu !


Imorn står dessa saker på listan -



  • Apoteket, hämtning av p-piller.
  • Umgås med Robert, han ska köpa ny klubba
  • Tv, jag ska äta chips imorn oavsett vad någon annan säger!
  • Vänta på att mamma slutar så jag kan plåga någon =) Finns inget roligare!



God natt allihopa. Love you honey



N

091209/18:09



Ibland känns det som detta krig aldrig går att vinna- varför kan man då fråga sig? Jo , för att alla dessa motgångar som jag stöter på ska egentligen göra mig starkare, men dom gör mig bara svagare. Nu är jag sjuk, så jag kan inte göra saker och ting som jag vill, med samma energi och glädje som skulle underlätta för mig. Men jag försöker ändå. Jag är en kontrollfreak, jag vet, men jag försöker släppa på det. Jag ska inte gå in och "hook this shit up". Nej idag är på publik. Imorn med. Sen får vi se om jag kör igång med predikan. Problemet är bara att det fungerar inte så som du vill att det ska fungera. Om ditt ex säger att det inte funkar, så funkar det inte. No more talking about it. Lätt som en plätt. Och jag vill egentligen inte säga "vad var det jag sa" men gör det ändå. Men vad ska jag göra ?

Men nog om detta, nu ska jag sätta mig och kolla på massa avsnitt från paradise hotell i min ensamhet. Har tröttnat på té, kanske ska köra benhårt på varm choklad ett tag? Man blir så kissnödig annars. Ska höra om någon vill följa med ut på en promenix. Har fruktansvärt ont i kroppen, men måste bli frisk innan lördag för då blir det utgång ! Hänka på vettja ;P
N

Aop

Under hela lördag dag dömde jag fotboll. Utomhus. I regn. Och det straffar sig idag kan jag tala om. Eller rättare sagt, igår började det. Köttbulle i halsen och idag har jag till och med svårt att få fram orden, jobbigt. Va helt matt i kroppen igår, feber. Men IDAG är det bättre på den fronten. Om jag reser mig snabbt blir det dock inte som jag vill haha, spränger i huvudet då. menmen. Har absolut inget vettigt att säga förutom att alla är så jävla sura jämt! Fattar inte varför folk inte kan ta tag i en situation själv utan väntar på att "den andra ska göra de först, han/hon är ju orsaken till detta". BAH. Idioter allihop. Om jag vill bli vän med någon igen försöker väl jag ta tag i det även fast det inte jag som gjort fel? Fan, hur vet du att personen i andra änden av repet tycker och tänker på samma sak som du ? Aop,aop- idioti!


Nu vill jag bara träffa någon som kan muntra upp mig. Är ditt möte slut snart så du kan komma tillbaka hem??! Haha


N

onsdag 2 december 2009

Turkey

Sakna! Fan Turkiet är ett bra mysigt land alltså.
varit där... 3 gånger. Vill kanske inte direkt tillbaka ,
men de lutar åt det nästa sommar - om flickorna får som dom vill, vi håller sams och harmonin och ekonomin stämmer överens. Vilket jag hoppas. Måste skaffa mig jobb så jag kan ta mig härifrån och kalla sverige kan ta sig i rompa! Skulle lägga in två bilder men ICKE, det gick ju gaaanska dåligt faktiskt . haha. nej nu kom på jävlarna upp. Bra jobbat =) En iaf ! Men men . Nu ska jag och tösa iväg , Ciao N

Onsdag

Idag idag idag blir det ny måne. Haha. HATAR BIO! Vill inte men jag ställer upp för min homie dam Josefin. =) Oh, imorrn flyttar vi hem till hamnen igen. En dag för tidigt, men enligt mig är det inte en dag för tidigt ! Uh vad jag inte tkr om att bo på marieberg. ÄCKLIGT! Bjarnesås i trappuppgången och i lägenheten... Skunk! AOP!

Menmen,, nu ska jag gliiida.

N

tisdag 1 december 2009

Tisdag

Nu kommer snart min kära Josefin, och det blir det nooooorvalla =) Haha. Men Woubban ska inte spela, men det är kul ändå vettu ! Men men. Blir att sticka nu, får skriva ut mer info om dagen senare. Vill bara säga att JAG HATAR ALGEBRA !

N