torsdag 8 december 2011

Muntergök! =)



Bjuder på en bild ifrån början av året, ,,hemma hos Tomas. Nu blir det iväg för ett jobb i kassan, 10-18! Känns gött faktiskt! Hoppas på mycket folk, då tiden går massa fortare! =) Känns bra att jag har mat låda för en gång skull (peppar peppar, kom ihåg att lägga ner den också!!)


Ha en skön dag så hörs vi senare!

300 !

Hurra hurra hurra! 300 inlägg sen jag startade bloggen! =P Haha, skrämmande lite med andra ord! Och fullt upp har jag haft och fullt upp kommer jag att ha! Skrattade gott åt att jag i lördags på en fest jag var på lyckades ta en bild.. EN bild. På Stefan, när han pratade med någon, full som en kastrull. Det blev inget med att lägga ut den, ÄN!

Idag har jag varit med Stefano på jobbet. Förut hade jag respekt för yrkeschafförer. Inte nu längre :P Haha, Stefan tyckte att det var vettigt att både skrika könsord och tuta på bilister! Men men, de blir väl så när man kör mycket. Hoppas inte jag blir sådan -_-!

Imorn blir det jobb 10-18, sen lördag 07:30-15 och sen söndag 12-18. Söndag är favoriten, 100% ob är inga fel u know! Ska även träffa Allex nån dag snart. Någon mer som vill dejta? =)

fredag 2 december 2011

Älska ps!

Photoshop gör bilderna bättre, så är de bara! :)








Där har du skillnaden Sandra, enbart kurva! =)

torsdag 1 december 2011

1a December :)

Har varit ute på en uppfriskande promenad. Vädret suger ju, regn och blåser som satan men de var skönt ändå. Nu har jag även betalt mina nya gardiner också! Ska bara hämta dom också =P Sen vill jag skicka supertankar till min bäste vän Josefin som "råpluggar idag" för att citera henne själv. Tentan kommer gå bra, även fast hon inte tror det. Shoppade igår också, köpte en grej som jag sagt i flera år att jag vill ha, och nu har det äntligen blivit så. (Kan vara för att jag tvingade Stefan och det går inte att tvinga mamma när det gällde detta). Återkommer med det senare i december :) Alla Julklappar är även avklarade också. Hoppas jag? Kontot är smalare än vanligt vi denna tidpunkt på månaden iaf. (brukar vara plånboken men den är ju bara full med kort som vanligt) Första december liksom, yeay! Eller? Hmm. ja nej de löser sig.
































Skoningslöst

Tänkte skriva värsta peppande inlägget, om hur nöjd jag var över min livssituation. Hur taggad jag var på att städa, för nu jäklar ska det bli fint för jag har en gran, en gran som ska kläs någon gång om massa veckor, men de gör inget - för jag är nöjd. Men jag är inte alls nöjd längre. Inte ett dugg. Inte ett JÄVLA dugg faktiskt.

Hur mycket jag än försöker, hur mycket jag än kämpar, så står väggen där. Mitt i ansiktet, och den knockar mig. Rätt ner i backen. Hårt och skoningslöst. Som de ska vara? Känns som att det är så det ska vara now a days. Det ska vara hårt brutalt och skoningslöst. Annars stämmer det inte.. Är det så? Kommer in senare och skriver något när jag är mer positiv till livet, när det är grönare gräs på andra sidan!

måndag 28 november 2011

Måndag möra

Sitter nu med Sandra som kom förbi, blir möra kaffe och snack innan de bär av till stan för att träffa mami & syster. Nu äntligen är det bekräftat att jag får mig en ny telefon, en exakt likadan som jag har får jag köpa av Tina, Sandras mor. Min telefon gick ju sönder på Halloween, har enbart en halv display just nu så det ska bli riktigt skönt att få en hel display igen. Så den ska hämtas imorgon! =) Tack Tina! =) På tal om Halloween, här är en bild på Sandra som SnyggMimmi! =)




söndag 27 november 2011

1a advent!

Sitter själv i lägenheten å myser med tända ljus och har precis tänt den där förbannade adventsljusstaken. Den brinner så fint så. Idag har vi åkt i nya åket, en "Bmvää" soom Theo säger. Dagen startade som vanligt med Pippi Långstrump på Rymmen och frukost, sen lämnade vi Theo hos Sofie och åkte hem till mami&papi. Där bjöds det på lussebulle och kaffe. Fast för mig blev de klassisk bulle , dissar saffran och kan andas istället ;) Grejade med bilderna ifrån en korpenmatch som vi var på i onsdags och sen åkte vi till City för mat med Stefans mamma & co. Efter det blev de hem, städat lite till och sen åkte Stefan till Elgiganteen Megastore som öppnat i Välsviken. Är inte ett dugg intresserad så satt kvar hemma. Nu ska han och Tomas lira det nyinhandlade spelet hos Tomas och jag ska njuta av ensamheten! =) Tar mig en kopp kaffe och slår mig ner i söffa för att försöka hitta något sevärt på TV;n!



Bilder nedan; Åket & ljusstaken.






















God brunch!

Hallå i huset! Tänkte skriva god morgon först men hann kolla på klockan och inse att de snarare är brunch. Idag står det bildhantering på schemat. Och adventsstädning. Haha, vi suger verkligen på det där med att göra saker innan det sker. Som idag, det är advent och vi städar .. Om ett par timmar kan jag bara anta! =P Ska ju hem till mor och far först. Fixa nya åket och bildbearbeta! Bjuder på två bilder. Första på en busig Theo & sen en röd jag. Åt visst tomat igår :O






lördag 26 november 2011

Är jag tillbaka denna gång`?

Nej nu jävlar är det dags igen. Ja ska försöka mig på detta igen med att blogga! Men kanske mer sällan än varje dag, men förgylla med nån bild då och då. HAHA! Som dessa ifrån utekvällen den 12 november med några stjärnor. Vi var på förkrök hos Paulina och slutdestination BMB.
































måndag 20 juni 2011

Snart midsommar?

Läste precis i Sandras blogg, hon har gjort ett inlägg om varför man måste lyssna på alla måsten jämt, och jag håller med.. Varför?

Trött på att inte få må bra, för de är på fel sätt.
Trött på att leva i kaos när jag hela tiden ser ljuset men ingen annan.
I guess I am i fighter that never will winn

Idag är det korpen match som gäller. Sen ska jag umgås med bäste Josefin. Sen får vi se vart världen leder mig. På torsdag blir det jobb & sen är det midsommar. Hoppas jag får jobba under helgen. Orkar inte leva i ovetandet - vad ska man göra?
Har 18lax att punga upp innan september så jag behöver mina jobbtillfällen, mer än någonsin!


och en liten notering till A, tänker hela tiden på vad som kunnat hänt om det hade gått mer illa än det gjorde. ARGH! säger jag bara.

tisdag 31 maj 2011

KräCks lite tankar

Ja har slutat blogga, egentligen helt och hållet. Men ibland när man har tusen funderingar men vill egentligen inte bolla tankarna med en speciellt person utan snarare med en själv - då är bloggen det bästa som hänt! typ. Moderna dagboken! Inte för att ja tror att någon läser detta heller, men who f**king cares, ja behöver spy ur mig lite.

Har en grävande känsla i magen. En sådan där som vill få en att kräCks lite. I handen, och kasta det på någon., Den känslan är det =) Jag är trött på situationen. Trött på att inget fattar vad jag pratar om. Trött på att inte ens fatta själv vad jag vill. för nu är det så att jag fattar faktiskt itte ett skit av vad jag vill. Längre. Ett tag visste jag, sen hände saker, då visste jag också men sen kom de andra saker emellan som fick mig att tvivla på mina tidigare beslut. Sen kommer vi till den delen att jag inte vet vad jag SKA känna vad jag SKA tänka osv. De finns ju sätt att göra på, ett sätt som är "normalt" tänk. Men jag vet itte. jag vet INGET, ja är trött på skiten och vill byta miljö.

Så nu har ja spytt lite! HA DE GÖTT!

torsdag 26 maj 2011

Kaos?

Jag förnekar mig själv
Jag förnekar dig
Jag förnekar allt runt omkring mig

Jag stänger in mig i mig själv
Jag stänger alla ute
Jag stänger in mig i min bubbla

Jag orkar inte skratta
Jag orkar inte gråta
Jag orkar inte leva så här



---


Du, din jävel kan slänga dig i väggen. De du försöker kan du lika gärna lägga ner.

onsdag 11 maj 2011

Jäkla pollenallergi!

Jag mår toppen, solen skiner och snoret rinner. Kan de bli bättre? Önskar faktiskt att det kan bli EN pollenbomb och sen att de ska avta snabbt. Men de är väl kanske att hoppas för mycket :/

Jag har helt tappat suget på att blogga, men ska försöka få upp de igen, håller på att sparar pengar till en kamera! =) Då jäklar blir det andra bullar i bloggen! Ikväll blir de att hänga med Josefin, Stefan jobbar natt hela veckan (17-06) så denna vecka blir de att umgås med massa fölk överallt och självklart döma överallt. Men men! NU blir det att tvinga upp göbben så man kan ta fram utemöblerna . Här ska stekas! :) HEJPA

tisdag 26 april 2011

Medberoende - JAVISST!

Grejen med bloggandet är att det avtar när man är blank. När man är någonstans mellan två punkter- typ glad/ledsen, arg/besviken osv . När du inte kan sätta ord på det du känner, när du inte vet om du vill skriva det du känner eller om du inte känner något alls. När du har en förlikning med dig själv som du inte vill kännas vid eller när du bara inte orkar göra något vettigt med ditt liv. Och nu, nu är jag mitt emellan alla de oavstående sakerna. Jag är inget, eller allt - who knows.

Sitter och dunkar "Not Afraid" & funderar över varför man enbart får bakslag hela tiden. Ena sekunden är allt bra, man har fått jobb, livet flyter på någolunda bra och man mår bra. Sen vänder det, på mindre en sekund går man från att vara glad tillbaka till... Blankt. Men innan blankt kommer besvikelse/ilska/ledsen -känslorna. Hej & välkommen till medberoende - där man aldrig lämnar ruta ett.

Jag stänger in mig, i mig själv, för att skydda någon/något som är så sjukt jävla idiotiskt så det skriker om det. Ah jo men de är väl trevligt. Nu har jag fått spy ur mig lite, något som aldrig någon kommer läsa, men de känns bra för mig iallafall.

torsdag 3 mars 2011

Onsdag IGEN

Igår skrev jag två inlägg om vad som hände igår men inget gick att publiceras. Och när ja hade försökt andra gången så såg jag att det låg just det sparat i "redigera inlägg", på utkast och då jävlar. Men icke. Det var tomt och hade rubriken pengar. Det stämde ju iaf! ;) jaja, igår var jag på lunch med mami och syster på Nöjesfabriken. Blev lunchbuffén där och sen traskade jag och syster in till stan för att kolla hårfärg, hon hann ävenmed en klippning och vi tillsammans med Josefin hann med en kaffe+påtår på Waynes!

Efter kaffen krånglades det i Skoghall, sen blev det bort te Bergvik & gick igenom varenda klädesaffär med killgrejer i med Stefan. YEH. Skoj? NEH! Men han kom hem med mycket vettigt. Gick förbi Expert också. Bara kiiikade lite. Sakna kamera :( Jaja! Efter Bergvik blev det mat & BB i min ensamhet, då Stefan slocknade efter maten då han börjar 05:00! JIPPIE!


Meeen, jag kunde inte sova. Men jag har kommit på världens roligaste Photoshot som jag och mamma kan ha idag när vi testar hennes nya blixtar! JAAA!

& en sak till, LOKA MELON ÄR GOTT!

tisdag 1 mars 2011

Helgens bravader

Ah, men jag gör ett nattligt inlägg om helgens bravader, närmare bestämt lördagens bravader. MEN, kan börja med att förklara. Sent förra veckan, närmare bestämt fredag- så var jag, Sandra, Josefin & Tina på Ikea. 3 jäkla timmar- minst! Sen åkte jag hem till paradiset Karlstad, Inre hamn, för att umgås med familjen. Blev snack´s, CocaCola & BB. På lördagen bar det iväg mot Sandra, där det inhandlades öl. Hem till henne, monterade en byrå, lagade mat - tacogratäng och sen anlände Mimmi. Vi tog en öl, och städa upp det värsta i väntan på gänget. Dock kom dom tidigare än planerat så Sandra hoppade in i duschen... Nu kommer del 1 av skiten som hände :

Tomas tog mat, tacogratäng. Picke är superkalas i hövve efter nästan 3 liter vin, och dessa två pojkar inledde ett matkrig i Sandras kök. Med tacogratäng. TACOGRATÄNG! På köksbordet ligger det ett pussel som jag & Sandra inlett. 1500 bitar. När de var klara med sina bravader var det bara att slänga skiten. Sandra var måttligt nöjd kan jag tala om, och jag lika så. Gjorde sedan upptäckten att min VITA keps var full i tacogratäng den med, jippie. Det var den kepsen de.

Vi lugnade ner oss, tog ett par järn (hann väl med två) innan nästa del av skiten kom. Del nr 2 lyder:

Pix, som försvann på toa i sisådär 10min kräCkte ner hela toaletten. Ni vet, handfat, toalettstolen, väggar tak (!?nej nu ljög jag hoppas ja), matta osv. Och killen var smart tyckte han och fattade beslutet att spola rent allt med duschslangen. Så Hej och hå, vatten överallt i badrummet och när vi väl får komma in nej då "Är det inta han som gjort det. Han städar efter någon annan" haha, jo den va bra ;) Ah. Så ÄNNU en gång fick jag och Sandra städa upp skit efter någon annan.. men men vi vände på de och tillslut blev det bra.


Tills minnesluckorna efter 1 på Capri & hemvägen. Och sen vaknade jag upp i Karlstad, hos mami? HUUH? Neej jag vet inte jag heller men de blir säkert bra. Mor&syster hade något att garva åt iaf. Och jag tog över rollen som Bambi. Drattade nog på ändan 6ggr sammanlagt. Jag är coool jag! ;) Ah. Mer än detta blir det inte. Utelämnar vissa detaljer.


Köss!

Förlåt?

Nej men jag ber om ursäkt! =P Jag är så jäkla dålig på det här med bloggandet eftersom ja har kommit heeeeelt ur rytm! Igår hände inget under dagen. Bara satt. Sen efter 5 var jag på Maxi & storhandlade med Stefan & Theo. Det gick brööö. Efter det blev det matlagning, spagetti och köttfärssås och på kvällen BB. Ääälska BB. Men jag har ingen klar favorit än. Har du? =)


onsdag 23 februari 2011

I´m BACK!

Efter enorm tumult, med avhoppning av skolan, Norge fläng och allmänt kaos är jag nu tillbaka i bloggvärlden. Jag ser dock på statistiken att jag har några trogna som har varit inne ändå. Den 10feb hade jag 29 besökare, utan att ha skrivit något på ett ord sedan 23 december. Jag bara älskar mina trogna anhängare!

Tyvärr har min kamera blivit snodd, närmare bestämt den 22 Januari på Score. Men nya tag, ny dag. För att slippa göra en resumé på vad som hänt från 23dec-23feb så gör jag som så att jag Berättar om min dag idag och sedan kommer det säkerligen återblickar på vad som hänt under de senaste två månaderna under de närmaste veckorna! Bra deal va? :)

Dagen startade med frukost. Jag & Theo käkade müsli & filmjölk medan Stefan segade i sängen. Blev inte dagis som planerat för pojken och det straffade sig sen kan jag tala om ;) Efter lite kluring kom vi på att en förvaringslåda på IKEA är inte dyr, men välbehövlig. Så dit for vi & jag och Theo gick mest runt hand i hand och kollade på konstiga saker. Efter Ikea blev det hem, matlagning och sen for Stefan på jobb. Då vart det bara jag och Theo-Benny och vi har lekt med bilar, kollat på PowerMeet2004 film (tror jag!?) 3ggr. Sen byttes de blöja men Theo var fan bättre än mig på det där så snart kan pojken byta själv. De är väl då de är dags för potta va? ;) Sen efter cirka 1½ timmes nattning somna han, lagom till Sandra & Mimmi kom. Det fick bli Alfapet & TP. Fy fan vilken jäkla kärring man är egentligen. Sitter och dricker kaffe å spelar brädspel. Herreminskapare! ;) Men men! Nu sitter jag här, klockan är 01:25, Stefan skulle slutat för en timme sedan å väntar på MAAAAT! =) Älska donken! ;) God natt med er, imorn är jag tillbaka - det looovar jag!