torsdag 30 september 2010

KAFFE

still waiting for your call.



Ah, idag händer det grejer. Ska leka med söta Amanda & hårda Josefin idag. Länge sedan vi tre sågs, och länge sen man såg Josefin förutom bröllopet då det vill säga! Blir en rund tur i innerstaden och sen säkerligen en fika på ett mysigt litet café. Eller ja, i ärlighetens namn blir det massa skitsnack på sunk-waynes utanför mitt i city & sen säkert en liten tur runt i stan i väntan på bättre väder (?). Va fan vädret är ju inget att klaga på egentligen! Nu blir det duschen, ska möta gänget på torget halv ett. ha en fortsatt trevlig dag då ;)






Längtar till heeeeeelgen!

onsdag 29 september 2010

Kaffe i solen

Onsdag Onsdag Onsdag!

Idag har jag först jobbat med uppgiften. Drog tummen ur röven och nu är jag klar. Lämnar in det vid 21:30, massa timmar innan deadline - det är bra skit det. Något som är skit däremot är något som just hände, men de tar vi senare.

Efter pluggandet åkte jag till Skoghall, jag och Sandra tog med oss kaffe termosen och begav oss till.. Sthlmsudden I Think..? Något sådant. Satt där i två timmar typ, medan Wilma sprang omkring och lekte med ankor. Rogivande samtal & hetsiga diskussioner ledde till att klockan helt plötsligt var tre och det var dags att gå hem och koka potatis. Lämnade udden med solen som värmde i ryggen & gick hemåt, kokade potatis & sedan gjorde jag Linköping & Modo´s uppställningar inför veckans hockey matcher åt moder & sedan blev de matlagning på hög nivå. Stekt potatis, ägg & bacon (SNUSK)! Helt okej middag & sen blev det tjöt i soffa. Efter ett tag kom även sköningen Malin & det blev snack om vart sjutton hon tog vägen i fredags!? Men nu vet vi det iallafall, olydiga onge!


Åkte hemåt i väntan på Sandra som aldrig kom. Igen alltså? Nu tänker jag inte på det du sa utan det du gör. =/

tisdag 28 september 2010

Natti!

Okej, vad har hänt idag då? Jag har läst en jävla massa iallafall. & skrivit en massa. Pratat en del i telefon, och skrattat mycket. Jag har matat ankor med pitabröd med min syster & jag har kollat in stjärnorna. Jag har ätit mat, men framför allt har jag Saknat dig.

Nu blir det plugga lite till innan det blir sängen & "The Last Song" , time to se it again :p Såg den på bio men liksom - jag och bio, det bara går inte ihop :p God natt med er :)

Inlämningsuppg. 4

"Lämna det bakomflutna framför dig"



Sanningens ord må jag säga, och efter 48timmars elände är jag nu på väg tillbaka till verkligheten. Ett par ljuva samtal igår har gjort att jag står på båda benen igen, vilket är jävligt skönt med tanke på att det skulle kunna ha tagit så mycket längre. Men i ovisshet om vår vänskap, kan jag väl säga att det inte alls kvittar. Vill ha dig i mitt liv, men kanske inte så nära inpå som vi varit ;) Finns iallafall här ifall du vill.



Igår spenderades dagen först hos Sandra, kaffe & prat. Sen hem, åt mat & direkt iväg till Degerfors, där dom mötte Jönköping Södra. Helt okej match, första halvlek var väl egentligen ganska värdelös men i andra hände det grejer. Var där för att assistera, och jag tror jag gjorde ett bra jobb även fast det var fruktansvärt kallt. Otroligt kallt till och med. 7 grader var det, och de är kallt enligt mig.


Idag ska jag plugga och städa upp kaoset till rum som jag har. Har skapat mig en bunker ifall det blir krig så jag har staplat upp högar med kläder, väskor och diverse saker runt sängen för att känna mig trygg. Eller? ;) Ah, oavsett, så ska jag plugga. OCH jag trodde seriöst att inlämningen för uppgiften var idag men de är imorn. Men alltid skönare att vara klar för tidigt än för sent.



måndag 27 september 2010

"Det funkar inte"

Påminnelse till mig själv : "Det funkar inte".
Skönt att ha ett skriftligt bevis på situation omöjlig. HjärnKapaciteten bubblar, överfullt & jävligt är vad det är. Skäms att jag någonsin trodde något.
Katastrof. Hör inte av dig. Dags att radera dig ur min minne kanske?

Pöh

Dagen starta fint men kaffe, nu blir det snart iväg & handla mat med morsan. Fader försvinner i tre dagar till halmstad nu så vi behöver käk ;) Efter det bär det av till sandra tror jag bestämt för tjöt. Ah, sen ikväll blir de Degerfors-Jönköping södra tror jag bestämt. Jag vill faktiskt inte skriva mer, för ja är inte på humör för detta.

Ciao

söndag 26 september 2010

Nattsvammel deluxe

Du får mig att le, du får mig att skratta. Att se dina ögon möta mina, att höra dig prata, att se dig le fick mitt hjärta att dundra. Du var mitt allt, det var du. Och är. Men inte längre? Förvirrande känsla, att inte veta något alls. Stör mig på faktorn att jag öppnar upp mig, för att kunna förbättra våran bitterhet, en faktor som jag trodde skulle lösa allt - förstörde allt. Du lovade mit två saker, enbart två saker när vi träffades. Mitt tvivel om dig är oförlåtligt, men du måste förstå att när du gör en sak mot mig, sjunker förtroendet för dig om att du ska klara det andra. Jag har inte medvetet gått in för att förstöra detta, men jag ville ha grunder till att ens ta upp något med dig. Jag hade mina grunder, men allt blev fel iallafall. Och jag ber om ursäkt för det. Nu kan jag inte göra mer än att bara vänta, och jag hatar att vänta.



You appear just like a dream to me.



Lost here in this moment
And time keeps slipping by
And if I could have just one wish
I'd have you by my side

Oh, oh I miss you
Oh, oh I need you

And I love you more
Than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed no one can take your place
It gets harder everyday

Every rose, Every rose


We both lie silently still
in the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right
Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

fredag 24 september 2010

Systembolaget borde ha stämpelkort!

Gårdagen (torsdag) uspelade sig väldigt konstigt måste jag säga. Hade ingen ro i kroppen alls. Hade en märklig konversation som utspelade sig tidigt på dygnet och den oron ja känt har hållt i sig tills ungefär nu. ;) Dömde fotboll igår, Qbik95´s årliga föräldramatch & sen satt jag borta hos S & drack kaffe in på småtimmarna.

Idag händer det väl inte allt för mycket, inledde dagen med frukost på donken med bäste Sandra. Har även varit på bolaget en gång, inkasserat alkoholhaltiga drycker för 538:- & inget till mig och senare i eftermiddag blir det dit igen. Borde få stämpel kort på bolaget. Ikväll blir det döma Q95 igen och sen lugnt eftersom det är bröllop som gäller imorgon. Ska assistera till fotografen Simone. De som är kul är väl att det är just Josefins syster som gifter sig, då kändes det givet att jag är den ansvarsfulle & tar på mig jobbet som bärare. Nu ska jag kirra Sandra´s blogg & sen laga mat. Ansvarsfull igen! SjuCkt. Efter dömningen blir det lugnt, I guess. No life you know! HÖRS DÅ!

onsdag 22 september 2010

Kungarna av Tylösand


Startade dagen med att skriva upp alla lag i elitserien. Haha, nej, inte än. Men jag har inlett fint med namn, nummer, lag & allt detta upprepat tre gånger. Färjestad, Frölunda & AIK. Allt för att få den där förbannade kameran av morsan någon gång. Efter det blev det cykeln till Sandra, där det blev kaffe, lunch, hårfärgning & kortspel. Nu är jag brunett. Spännande as hell, eller hur?

Fick ett sms, och begav mig till närmaste dator, vilket var Robins. Sprang in ungefär och det blev plugg för hela slanten. Har suttit ett bra tag, men nu är det snart över hoppas jag! Kollar även på Kungarna av Tylösand, och jag kan inte hjälpa att tycka att det är bra. Lite som... Jersey Shore på MTV. Fast utan italienare, mindre bråk & ingen dum "Snooki". Men ja tänker inte klaga på den svenska versionen så att säga. Men nu åker nog Range hem, vilket är bajs för han är guuuld värd. Värmlänningen kan gå och dööö som orsakar detta.

Testpanelen

Oj oj oj, igår alltså ! :D Vilken lyckad kväll det blev för oss igår Em! :) Hade som vanligt skittråkigt men sen blev det att möta emelie. Vi hamnade på Ankan, där Rickard gjorde mumsiga drinkar till oss. Vi var hans testpanel och jag tycker han lyckades, även fast han aldrig blev nöjd ;) Menmen, så är det väl ibland antar jag. Man är aldrig nöjd med sitt egna ;) Tänka visa lite bilder också, för bilder har jag tagit. Snodde min systers kamera, tycker jag kan använda den eftersom den bara ligger :) Smart va? :D

















tisdag 21 september 2010

Färga håret

Hejhopp! Var ute i typ två timmar och promenerade sen köpte jag mjölk, för ikväll är det jag som står för matlagningen :) . Korvstroganoff och ris, det blir grejer det! Sitter med brun färg i håret. Inte hela, mina berömda "udda slingor i underhåret" gör jag nu, spännande som satan det ska ni veta, dock händer det INGENTING ! Har inte ens koll på hu länge de har suttit i, lika bra att skölja ur det så snart jag skrivit klart här. Ikväll blir det även att få ordning på rummet, göra det lite mer personligt för just nu har jag en stol som fungerar som bord till lampa, fjärrkontroller, vattenglas osv men även kläder odyl. Inge vidare bra kombination får jag väl påstå, men vad gör man då?
Uh vad jag saknar den seriösa fotbollen då. & innebandyn för den delen. Älskar att vara aktiv, men är ju för lat för att ta tag i det. Får väl fortsätta med mina meningslösa promenader då.. Är väl inge mer att göra helt enkelt ;) Nu ska jag skölja ur färgen och sen vandra in till stan för att möta upp Sandra en snabbis. Ah, så får det la bli. ha en fortsatt trevlig dag :)

Båt i skogen?

Kan ju kortfattat berätta att i förrigår, söndag, blev vi klara med uppgift tre vilket innebär att vivar före alla andra som började kursen en vecka tidigare samt att vi helt enkelt är bäst. Logiskt va? =) Helgen har varit kanon, med mycke dömning fre,lör,sön samt umgåtts med Robin. Mer då? Röstat. Det var läskigt. Förmodligen vet hela vallokalen om hur jag gjorde och att det var äckligt att slicka igen kuvertet.

Igår hittade jag en båt med motor & en extra motor(?) mitt ute i skogen (?). Spännande. Bilder kommer upp här ikväll. Äventyr är mitt andra namn ;) Detektiven, de är jag de ! =)
Idag blir det motion, som igår. Då var jag ute mellan 14.00-18.30 och flängde =) stolt över mig själv!

ciaooooo

onsdag 15 september 2010

Plugg,plugg,plugg!

Vad är klockan? Jo inge mindre än 01:00, alltså är det torsdag. Och vad gör jag? Jo jag pluggar än. Men de har börjat flyta på nu, och jag har fått lite inspiration att skriva så nu glöder de i fingrarna. Eller? Haha Nej nu ljuger jag. Men de går allt lite bättre nu iallafall! Ska låna lite Spotify här nu och sätta i mina hörlurar så ja inte stör Michael Jackson grannen.. om ja nu hittar hålet.. :P Och jag lyckades! Nu blir det chick-flick musik och fortsätta med pluggningen! Ah, typ som den här ;)



Kunskap ger makt?

Jag tänker helt utelämna helgen, trött på att uppdatera flera dagar senare. Pluggar gör jag nu, gjort det hela jävla dagen och det känns som jag inte kommer någonstans faktiskt. Hamnade i Robins lägenhet & de var trevligt med lite miljöombyte, måste säga att de funkade riktigt bra. Snart läst klart texten, vilket jag måste ge mig själv en eloge för, för den är intensiv den här texten. Kunskap ger makt..? Så är det nog banne mig. Ovetande kan inte veta, den som vet mer har ju makten att avgöra vem som ska veta mer.. Ah, jag vet inte. Pedagogik är inte enkelt iallafall. Nu blir de en kopp svart & nyheter!


garanterat att ja skriver senare. Skönt med omväxling från kunskap, kunskap.. vems kunskap?

fredag 10 september 2010

weiro

Igår hann jag med mycket. Träffade Emelie, vi gick bort till Amigo så hon fick kränga pizza, sen mötte vi hennes lillasyster utanför mig där det blev jultidningshandling. Ställa upp för laget är viktigt vettu! Efter det mötte jag Tessan, vi gick på stan, shoppade present till papi, investerade i leggings (15:-/st) och väntade på Josefin. När hon kom blev det kaffe på waynes och snack. :)

Efter det blev de mat, sen städning av hela lägenheten. Fint fint ;) Efter det blev de dumpa tröjor och sen bort till Sandra för att dumpa hennes skor och planera inför helgen. Kan jag få ha kul för en gång skull? I really hope so! nu blir det iaf iväg
och handla med morsan. och hämta båtnyklar och kort, och pengar och ja allt.
HEJDÅ

torsdag 9 september 2010

Torsdag förmidag

Distraherande att jag inte får tag på någon som kan hjälpa mig att komma igång med kursen. Ge upp vore. Vad händer idag då? Hmm, bra fråga det där. Ska vänta på att Tessan slutar skolan för då blir det en kaffe i stan tror jag. Eller liknande. Oavsett blir det att spendera tid med henne idag, sen blir det även att städa också. Men först ska jag ut och promenera nu. Behöver släppa lite tankar och de gör man bäst gåendes ;) I allafall. Ska surpla upp kaffet jag har i koppen och gå..



Jag & Syster på bild, från semifinalen i lördags ;)

Kan din film vara klar snart din jävla latmask?



onsdag 8 september 2010

Onsdag

Idag har jag.. ah. Druckit massa kaffe men de var väl inge ovanligt. Pratat med en hemlig vän i massa timmar, sen mötte jag upp Sandra & Wilma. Gick upp till Josefin medan Sandra var på möte och tog Willy med mig. Sen bar det av till Skoghall då jag inte behövde göra några sysslor och nu är jag hemma igen. Ah, du vet vad jag gör mycket om dagarna. Väntade till exempel på posten heeela förmiddagen. Gick upp vid åtta och frågade mamma när posten kom. Mellan 11-12. Tänkte att jag skulle lägga mig igen men de var ju ingen idé då mamma. Var svin trött men när mamma sa att hon skulle sätta på kaffe så kan jag ju inte sova för sjutton. Drack kaffe, drack kaffe & drack kaffe... Och när väl posten kom så var inte mitt brev med! :o Förargligt, jag vet. Har ju kommit in på kursen Pedagogik, ringde om det igår. Men jag fick inte min utlovade post. Så jag får väl fortsätta vänta medan mina klasskamrater fortsätter plugga vidare. Inte okej, enligt mig. Och nu sitter jag här och funderar igen. Inge bra att vara hemma, man bara funderar över saker...


Som till exempel; Gör du så här för att vara jävlig? "Jag har aldrig gjort så här förut, mot någon jag varit tillsammans med förut". Passande att de händer NU? Ah. Jag vet inte. Men nu vet jag ju vem iallafall.

Skrämmande

För första gången har jag faktiskt haft en anledning att inte blogga. Jag har haft en känslomässig kris om man kan kalla det de(?). Efter lördagens inlägg blev inte livet bättre heller. Menmen, efter konstiga samtal först från Allex som smsade fel blev jag väckt ännu en gång vid 5. Skulle upp åtta. Ingen som helst ide att lägga sig igen så de gjorde jag inte heller. Mötte Sandra när hon slutade jobba och åkte sedan och dömde min match. Så, de var väl allt. Nej fan, vann ju Semifinalen i lördags i korpenfotbollen också. Var folk så de precis räckte till att fylla plan. De är bra skit det. Final nästa helg då.. Ah, återkommer om det. Söndag var de ju, dömde två matcher & sen packa jag och morsan ihop våra saker och åkte ut i skogen, till Lässerud närmare bestämt. När vi kom fram gick vi å palla äpplen, gick omkring, hittade en jätte padda fast det var en groda, promenerade bort till Curt där de blev morgonkaffe och en öl (de hade börjat mörkna, men vi tog allt i ett). Promenerade hem och grät mig förtvivlat till söms ;) Efter film då förstås.

Måndagen spenderades med gräsklipparen, vid sjön, med trimmern, promenader med musik i öronen.. Mestadels iallafall. Kollade på massa saker som man inte uppmärksammats på flera år, så som mina grodställen, "Tankestenen", kojorna, soptippen osv. Fan vad mina yngre år ser enkla ut i dags läget. Förmodligen hade man problem stora som hus då med.. Sen bestämde jag att de var dags att gå ut för att plocka svamp. Kan ju förkorta turen i ord genom att berätta att vi tog varvet runt sjön, hitta massa svamp, mamma tog kort och sjönk ner i en bäck. Vi såg ett rådjur också. Och fiskrom? Ah, de såg ut som det iaf. Överallt. Letade bäverbon men de gick inge vidare det heller. På kvällen blev det kaffe hos Monica & sen gled ja omkring i bilen och njöt av tillvaron. Träffade en kär vän som gjorde ett par försök att tillrättavisa mig på rätt väg igen. Får se hur det går...

Tisdagen var trimmern min bästa vän då jag och rut (trimmern) gav oss på ett jordgetingbo. Mycket givande , eller iaf mycket motion. Sprang som djuret varje gång ja såg en geting, men ändå kunde jag inte ge mig med det. Det var kul det! Satt på stenen i någon timme och kollade på sjön. Såg en bäver. Ah, de var väl det. Åkte hem eftersom vattnet inte fungerat sen i söndags natt. Ah, de var det de. Hem till karlstad och dess kaos!

lördag 4 september 2010

gah

Först säger du att du vill ses, du säger att du tycker om mig. Mig. Du ber mig älska dig för den du är, och det gör jag. Jag ställer inga skyhöga krav, jag vill bara att vi ska vara vi någon gång. Du ber mig följa med dig, självklart ställer jag upp. Jag gör mig av med min inkomst för att få vara med dig i mer än 20minuter, men allt förgäves då du ställer in. Du lovar mig att dyka upp i några timmar för att allt ska bli rätt tillslut. Istället åker du dit vi skulle, dock utan mig?, och du skjuter på saker vi lovat varandra ska hända. Jag kräver inte av dig att låsa in dig hos mig, för du finns redan inlåst i mitt hjärta. Allt jag ber dig om är lite tid. Hatar när allt ska vara förgäves.. Jag vet inte vad som är rätt längre - varför kan aldrig jag få lyckas?

onsdag 1 september 2010

Morgondagens projekt

FÖRBANNAT! HEEELA MITT INLÄGG FÖRSVANN! Jag drar ihop det till två meningar istället, för nu blev jag riktigt förbannad - Igår gick kedjan av på min käraste ägodel cykeln, idag har jag varit på stan med Sandra och kollat när hon spenderat pengar och dömt fotboll & imorn tar jag den rosa faran till Allex för att leka hundvakt & senare bär det av på ännu ett äventyr som är... hemligt? ah jag vet inte. Nu ska jag självdö!