onsdag 28 juli 2010

Kusten!

Sitter med en Bacardi Breezer Pineapple och försöker luska ut vad som hänt hittils denna kustenvecka. Kan ju börja med att berätta att jag & min familj är på Svergies västra kust, en kilometer utanför Grebbestad. Kom hit i Söndags, så de är väl kanske där vi ska börja?


Söndag: Åkte runt ett, eller ganska precis faktiskt, hemifrån. Bara en timme sent, vilket är utomordentligt bra för att vara familjen Södertröm. Regn, regn, regn - regn. Kom aldrig ifrån det. Tokiga norrmän fanns de gott om på vägarna också. En hel del svenskar också för den delen. Kom fram till Campingen, Edsviken. Checka in och packade ur. Nå, vad händer nu tänkte jag. Regn är ju otroligt kul utan tv. Men de gick bra, för ett tag slutade de regna och de blev promenader hit och dit innan de var dags att lägga sig i den extremt otroligt olyckligt obekväma sängen. Minns inte att de var så illa förra året, men de var det säkert. =P



Måndag: Klev upp med tuppen och hoppade ner från överslafen i hopp om strålande solsken, schtek, glass, öl. Ah, you name it. Men icke, mulet var de allt. Fick bli en tripp över bergen mot havsutsikt delux. På vägen tillbaka kom ljuva solen och de blev att slänga sig i havet och steka lite på stranden innan de blev några öl på altanen. Hann även med en tur in i Grebbestad, fönstershoppade inför typ torsdag då de ska bli dåligt väder. UH vad mycket jag vill ha. Tragiskt att ekonomin säger stopp redan vid... 6kr? hehe. Fick även höra små barns ljuva stämmor när de försökte sig på Pokerface och diverse låtar där de enbart kunde refrängen på. Bor nämligen precis brevid "Strandbaren". Allsång på skansen kan slänga sig i väggen, de låter så illa att de inte går att sova till ens. =P De kan man ju iaf göra till skansen sång! Det var dags att sätta klockan på ringning och försöka komma på någon diffus lösning på sovproblemet. Försök nr1-sova som en boll.


Tisdag: Klev även idag upp med tuppen, slängde ett öga ut genom fönstret och solen satt som ett vackert klistermärke på klarblå himmel. Kan de bli bättre? ja de kunde de, för de kom även lite moln som hemma i Karlstad hade tagit en halvtimme att blåsa bort medan de tog ungefär 30 sekunder här. Älska kusten! Annars hade vi nog bränt sönder oss hela högen. ;) På kvällen vankades de räkfrossa. Och om ja frossa. Dock hade jag extremt ont i magen länge länge efter , funderade på om skräcksenariot - skaldjursallergi- hade knackat på dörren, men icke, de räckte med en rap och ett gulligt telefonsamtal så var man på topp igen. Efter åtta någon gång drog A&H igång, vilka stjärnor! Bästa trubadurerna jag någonsin lyssnat på! De hade allt! ;) Och lite till. De blev några öl till innan de blev att "knyta benhögen". Sovalternativs försök nr2- svanka över problemet=pinne mitt i sängen och 4cm madrass. OH vad skönt det är. Eller?


Onsdag: Sjukt tråkigt väder idag. Vet dock en som blev lycklig över det beskedet, Haha. Men men. Har varit över vid Tjurpannan, ett naturreservat någon kilometer härifrån. Klättra i berg, sett 2millimeter stora krabbor, skrämt skiten ur ett par norrmän och ja.. Bara strosat omkring bland klipporna. Efter de blev de käk & nu sitter jag här, med datorn i knät. Klockan är strax sju och jag och min syster har inte hållt traditionen vid liv. En colaburk varje dag gör en lycklig, inte sant? Behöver inte den idag, har ju trots allt min cider. Imorn är de shopping iplanerat. Jobbigt med beslutsångesten dock. VILL HA ALLT! Och såg även en rosa skjorta till min framtida pojkvän. Ska man köpa den i hopp att han går i en... medium? HAHA :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar