torsdag 23 december 2010

Torsdag

Nu är det torsdag, och gårdagskvällen var myys! Blev pizza med Josefin i väntan på att Amanda skulle komma. Hon åt fryst mat från BK ;) Och sen blev de prat prat fram till sista bussen gick för Amanda , 23:24. Blev att jag sov kvar, orkade verkligen inte gå någonstans igår men fan vad kallt de kan vara i Sverige. Jag åker iväg nu för mitt ENORMA studiebidrag =P

Ikväll blir det uppesittarkväll. Jippie.. (!?) ah. Bingolotto? Who know. Ah, Hejdå iaf. Jag har tröttnat :)

onsdag 22 december 2010

Onsdaaag

Bara råkade bli så att jag glömde att blogga igår. =P Eller, nja. Jo så var det, eller jag hade inte riktigt tid helt enkelt! Igår fyllde min kära mamma 28år (!?) och det firades med tacos & glasstårta! Under dagen hann jag även med att träffa Sandra, göra lite hemliga saker & ännu mer hemliga saker. Sen har jag inte gjort så mycket vettigt, har varit lite överallt och självklart pluggat. Såg på "Sanning eller Konsekvens" med stackars Josefin i förrigår så lämnade in filmanalysen igår. Fick tillbaka examinationsuppgiften också.. Skickade visst in utkastet :/

Idag sitter jag hos Stefan, har precis skickat in den RIKTIGA examinationsuppgiften, den på nästan tre sidor ist för en halv sida som jag råkat skicka in. WIE. Väntar även på att t.ex Josefin eller Sandra ska ringa upp någon gång i deras liv? HAHA :) Sitter och pratar med Allex om vilka fejna julklappar hon ska köpa. Intressant, intressant! ;) Har även pratat med Amanda , så henne leker man med efter 9 ikväll. NU blir det kaffe IGEN och sen.. Ah, nej jag vet inte.. Ekonomisk rådgivning kanske? Ah, who knows. HÖRS DÅ!

måndag 20 december 2010

Klä granfanskapet

Störande att jag fått en kommentar på förra inlägget, men inte kan läsa den ? Idag har jag iaf hunnit med massor. Först hem till Emelie, hämta lite hemligheter, sen till stan, träffa Josefin, tog en kaffe med henne och Emelie - Emelie gick sedan vidare och skaffade sig ett jobb ochh vi tog en påtår. Sen gick jag till körskolan, kirrade en julklapp där (japps, de är sant haha) och sen hem. Lagade mat , mozzarellaost, pasta & tomatsås(basillika,vitlök,purjolökMUMS)! Nu blir det att klä granfanskapet och sen pallra mig upp till Josefin för att se en film. Antingen välkommen till festen eller Sanning eller konsekvens. Tror den sista heter så? ah, who knows - don´t care :) NU har jag precis läst igenom resten av gruppens filmanalyser så ja förstår vad de går ut på iaf ! Hörs då ;)

God morgon!

Bild från när Cissi fyllde 20 =)



Morrn morrn! =) Idag blir det full rulle. Imorn kväll har jag chatt med "The G gang" (Skola) klockan 20:30 och då ska allt vara klart! Har 1½ uppgift klar, men de får bli kvällens prio 1, för först ska jag hem till Emelie, sen körskola, slå in mammas present eftersom det är imorgon hon fyller år och ja, you name it. Mitt ord på dagen är stress. Typ som för Allex, hon är sen till mor sin, och har big problems med tillvaron? verkar så när man läser hennes blogg iaf ! Haha =) Ja, som sagt, ska dricka upp kaffet nu sen kila in till stan för att ta bussen till v-näs. Skulle egentligen gått men min syster är så snäll å ställer upp så jag får låna hennes buss kort! pjuh!


nej nu ska ja dricka upp kaffet och kila iväg. ha en fortsatt trevlig och kall måndag så hörs vi =)

söndag 19 december 2010

Söndag

Hmm. Helgen. Nyktert iaf ! Har pluggat, har umgåtts med syster och Sandra.. Ääh, så här går det inte. Sist jag skrev var i fredags. På morgonen. Resten av dagen då? Under dagtid minns ja inte vad jag gjorde, förmodligen inte allt för mycket. Pluggade väl! Efter det åkte jag hem till Sandra, blev kaffe, skitsnack - hemligheter - you name it! =) Efter det hem till Stefan - dock inga djupa diskussioner där inte utan mer.. ah.. Tv spel för han och ja tittade på och fick kolsyra i näsan när ja glömde att de var cola och inte vatten i glaset. Det var väl det ?? Lördag skulle jag gjort mycket. Julpyntat hemma med familjen - blev de inget med - äventyr med syster , tja, jo halvdant. Hon var ju med ett tag. Sen raggade hon upp någon med skåpbil och åkte till skattkärr ist. Ah vem vet hur hon tänker ;) HAHAHA =) Så jag och sandra roade oss med julgran och pyntning och dammning och ah ALLLT BLEV SÅ FINT!

Idag är de söndag. Spelade panik artat mario cart innan jag åkte hem från sandra. Sen har ja pluggat, börja städa mitt rum (!? FAN ja är ju inte klar SKIT OCKSÅ) ätit mat. ah. Inge vettigt, nu ska ja göra klart rummet iaf ! See yaa!

fredag 17 december 2010

Äntligen Fredag?

När det är vinter, längtar man till sommaren och när de är för varmt längtar man till.. Nej de gör man inte, längtar inte efter vinter. Vinter är YUCK! :p Eller nej, ja har inte emot snö, inte att de är kallt- däremot har jag emot när man till exempel går på stan , ute i kylan och sen in i värmen, svett, obekvämt, sen ut i kylan och då blir man kall, sen sjuk och då är det Skit! Rent utsagt. Klockan är snart 10:00, har bokat tvättstuga till 11:00. Morgonen har väl egentligen bara bestått utav kaos. Ögonen är inte med i matchen än. Tjugo över sex vaknade Theo. Då var det bara att gå upp. Satte på Bolibompa men de var kul i ungefär 5 sekunder. Sen skulle han leka med bilar, härja omkring. Men men, de är väl så med barn. Bytte blöja idag också för första gången, tog det enorma steget idag - även fast Theo inte var så nöjd över situationen ;) (Jo, jag lyckades, men han ville inte byta blöja konstigt nog. Förmodligen för mycket att göra). Sen blev de frukost, kaffe, sen iväg med honom till dagis. Mötte Emelie i stan, fixade hennes systers pengar och nu sitter man i soffan igen. Dock utan ro, eftersom de är plugga som gäller, och tvättstugan så klart. Helgens "To Do-List" är följande;

  • Plugga
  • Tvätta
  • Umgås med Sandra&Terese (Lördag)
  • Spela Mario Cart
  • Hjälpa syster med teori
  • En lååång låång promenad

Handla ska ja väl göra också. I eftermiddag. Sen får vi se vad de blir mer. Men skolan går först, så är det bara ;) Nej, på tal om skola - dags att sätta igång på allvar!

BILD TAGEN IFRÅN-Klicka här!

torsdag 16 december 2010

Torsdag



Jag vill ha en katt. Nu. Vill ha tillbaka mina katter (fr.v. Elvis&Rocky). Men ja löser detta så bra så braaa ! =) Sen julklapp kan man väl säga. Idag har jag varit ända bort i Torsby och Sunne , snurrat och glidit omkring i en lastbil. Jag var GPS:läsare. KING med andra ord! Yesss! HAha =) Men ah, nu har ajg en uppgift framför mig som jag inte riktigt är så säker på. Byta blöjor? Hmm. Kan bara bli intressant det ! nej nu blir de plugg, sen sängen (soffan förmodligen., Trångt med tre i min säng). Natti! <3

onsdag 15 december 2010

Klockan står på 04:45

Nu blir det att ta kvällen. Är iallafall på lite bättre humör nu, de var väl tur? Har inte gjort mycket vettigt. Försökt att läsa en tråkig bok men det har väl gått sådär får jag väl säga! Många konstiga ord, så det har ju inte gjort saken bättre. Har inte fått någon helhet eftersom jag får googla var tredje ord ungefär ;) Nu blir det att fundera ut vad ja ska göra imorn. Sunne-Torsby eller inget.. ? Ah nej jag vet faktiskt inte. Det enda jag vet är att Stefan & Theo ska hem till mig på kvällen så vi ska leka med min syster då mina föräldrar är på julbord. JAG VILL OCKSÅ PÅ JULBORD! Hmm. Aja, nu blir det natten. Får fundera under tiden jag sover. Klockan står oavsett på kvart i fem. YAY (!?) Aja. Nu är klockan föör mycket. God natt!

Onsdag?

Söt liten bild ifrån i fredags ;)

Krångel krångel. Har inte orkat göra något vettigt idag, och ja är trött och irriterad. Nej nu får de bli kaffe och sen sova elr något. Eller nej, Paradise Hotel är IMPORTANT! Sen sova. Ciao

måndag 13 december 2010

Hela helgen i ett naffs

Som ni kanske ser, så har jag inte uppdaterat sedan i fredags förmiddag (lunch?). Så en snab revy av vad som skett under helgen kanske? I fredags , efter lite kaffe, hemfärd för att hämta grejer (ingen lång vistelse, familjen är sjuk) åkte jag till Sandra, knäppte en öl och glodde på henne när hon sprang mellan balkongen för att röka & badrummet. När hon äntligen var klar, gick vi en trappa ned till Pickie, där satt Sebastian, Stefan, Mimmi, Fredrik, Malin & PickiePonken. Blev lite ölspel och inget vettigt sagt, känslor som vällde över, några som doldes men egentligen mest irritation. Självklart kom det en groda, som jag trodde skulle förstöra allt, men jag tror jag klarade mig undan det? Har inga självförstörelsetankar idag iallafall, så får väl se de som positivt. Jag och Sandra flydde på äventyr, hittade 140:- och kände mig rik i ungefär ... 16 timmar? Efter det, in till Pickie igen - klockan blev tre, några kom och några gick och beslutet blev "hemfärd" bort till Vidön. Några depåstopp blev det som vanligt, och en annan kan numera kalla sig "Falken", för mina spanarögon! ;)

Lördagen spenderades mest sovande. Sov i sängen, sov i soffan, sov vid köksbordet? Nej jag ska inte överdriva, men det hade jag nog lyckats med också faktiskt. Blev ovärd pizza från Seniorita´s och sen vid typ tio GICK jag och Stefan till Sandra för att hälsa på över en kaffe. Hade vi inte gått dit hade jag nog somnat igen. Typ i bilen om vi hade åkt bil, men Stefan var duktig och körde ingen bil på fredagsnatten, så jag är stolt. 40 minuter senare fattade vi beslutet att hämta mitt Nintendo64, så det fick bli Mario Cart för hela slanten - och jag ägde dom båda! =)

Sen var det Söndag, och jaa, vad gjorde man då? Kom på att jag tog en massa bilder i fredags, men orkade inte kolla igenom dom. Jag vet på ett ungefär vad jag tagit för kort, och alla andra, så jag är nog med i matchen faktiskt. Fördrev tid i soffan, orkade inte ens väcka Stefan, utan han klev upp självmant vid 13:20 Haha. Jaja, inge mer med de. Då får ja ju iaf välja vad som ska vara igång på Tv;n när jag har den för mig själv. Upptäckte dock att när jag inte var närvarande så kollade han på MINA tjejiga program, GILLA! =) Inga diskussioner mer här inte, han gillar dom, bara förnekar hans kvinnliga sida just nu! Det hände faktiskt inget igår...

IDAG, MÅNDAG, det återkommer jag med när dagen är avslutad ist. Men jag pluggar och glider, å kaffet är slut. Så är det sörru!

Ciao!

fredag 10 december 2010

Fredag

Hallå =) Igår var jag hos Sandra, käkade tacos med henne, Stefan & Pickie. Sen kom även Fredrik, kom och gick mest hela tiden faktiskt. Efter maten blev det TP, jag förlorade BIG TIME och Sandra tog hem guldet, Stefan låg inte långt efter och Pickie - han bara satt brevid och garvade. Efter TP blev det hem till Stefan, lite kortspel och sen nanna kudden. Nu försöker jag bara få upp den lilla tölpen ur sängen så jag slipper sitta själv här. Ganska tråkigt faktiskt. YAY! Nu ringer det i hans telefon också. Han svarar väl inte, som vanligt, när han sover. Men klockan är faktiskt 12:20 - RISE AND SHINE! Ikväll blir det.. ja vad blir det? Det märks!



torsdag 9 december 2010

Läsa,läsa,läsa

Vaknade för inte alls längesedan vilket innebär BAJS, nu är det dags att ta tag i läsningen för 16:30 har vi direktkonversation och uppläggande av uppgift 1, Delkurs 2. Denna delkurs känns mycket roligare, och sitter just nu med boken "Kulturterrorismen. En uppgörelse med tanken om kulturell renhet". Den norrman som skrivit denna bok är läskig (såg bild på han, haha) får se hur detta går. Den är inte stor, min bok, men har en till som är iaf dubbelt så lång som också ska läsas. Tar tag i mig själv nu och kirrar det. Satte precis på kaffe, pluffsisarna åker på och jag sätter mig strax i soffan för att inta "läsa-som-en-dåre-mode".



Gårdagen satte sina spår, djupa konversationer kantade kvällen, och kom i säng vid tre. Högst olämplig tid, men absolut nödvändigt. Nattens prat fick mig att vända och vrida på alla tänkbara situationer, men 4månader är inte en lång tid om något ska gå mot det bättre, det lovar jag dig dyrt och heligt. <3

onsdag 8 december 2010

Kurslitteratur!

Idag har det varit fart och fläkt hela dagen. Sov hos Josefin i natt, så igår var hemma hos henne, såg på alla möjliga tv serier och sen film. Idag åkte vi till universitetet och hämta fyra av fem böcker, två som ska läsas ut denna vecka. Pust och frust blir det, men denna kurs så måste jag vara mer effektiv, så som jag var i början på förra helt enkelt. =) Vi har även tagit fram alla VHS filmer, Disney,, idag. Längst in i förrådet låg dom, sex banankartonger fulla! Haha. Ah nej nu blir det att läsa och sen Stadium för underställ på Bergvik. Hörs sen! CIAO!

tisdag 7 december 2010

Happyface?

Jag har precis raderat ett extremt lååångt, aggressivt och argt inlägg om händelser som kretsar runt mig just nu. Ska ta tag i mig själv, gå upp till Josefin - införskaffa kurslitteratur och må gott i extremt bra sällskap! =) Får se om jag kanske slaggar där i natt, beror väl på om hon ska upp mega tidigt eller inte det iofs. Kan ju hända det också faktiskt. Men ah, hörs senare kanske :)

Torsdag


Hej hop och Godmorgon bloggen :) Just nu är det besiktning på lägenheten, spännande haha =P nej men jag trodde de skulle komma typ en gubbe, det kom 11 HAHA :) aja, dom var trevliga, spec. han som hade hand om elen. Stod och gormade ifrån proppskåpet. "Kolla kylen! Kolla frysen! Kolla Tvättmaskin, OCH TUMLAREN! Kolla.." haha och han som skulle kolla allt sprang omkring i lägenheten. Menmen, klagomål på de ena och det andra har vi haft nu. Blah blah - kan inte bry mig mindre =P Ingen gick in i mitt rum iaf, I think? "Städade" där förut iaf =) Igår gjorde vi jätte fiiina pepparkakor ;) Tänkte visa bild på det nu! Nördade RollerCoaster Tycoon också men helt i onödan för sen stängde mamma av de och de går inte att spara med detta skitspel ;/

måndag 6 december 2010

Hej & Godnatt!

Vilket dag det varit. Eller? Ah, började dagen med ett uppvaknande , självklart, sen lite Stefan & Theo. Efter det blev det lite stan, lite jobb, lite pepparkaksjobb och nu känner jag att det även har varit för lite sömn. Klockan har precis passerat tio över tolv, nu är det natten. Därför tar jag kvällen. Måste upp å städa imorn, besiktning. WIE. YAY! Nej :/

GOGNATT

söndag 5 december 2010

Lovely

Suttit hemma hos Sandra i ett par timmar, diskuterat mystiska men roande samtal samt checkat gårdagskvällens bravader & sparkat henne i arlset med vissa papper. Nu har jag bara Josefin kvar att prata med. "Minnesluckan" number one igår I think! Spännade, spännande. Imorn får de bli en dejt med henne, efter min och sandras dejt på stan. Det vill jag lova! Måste höra helgens bravader som jag missat! ;) Hata att vara sjuk, men gött att vara det ibland så man "rensar ur kroppen" lite. =)


Som sagt, imorn blir det att ta tag i saker. Måste ringa vårdcentralen å kolla upp så min borrelia inte kommit tillbaka ändå(?). Yay! (Älskar ordet yay eftersom Theo vet precis när han ska använda det). Ska även checka upp inför lite andra planer som ligger nära i tiden. Nu blir det kudden, fortfarande sjukt trött. (Med betoning på trött)

Ciao!


BTW, läsa en roande blogg? Gå in HÄÄÄR

Sjuk :/

Oj oj. Är sjuk :/ Orkade inte blogga mer i fredags. Tänkte skriva ett "segerinlägg" efter att jag lämnade in examinationsuppgiften. Lämnade in den 23.59 haha =) De är bra gjort det ! Sen spydde Stefan som en gris, jag och Sandra "fick magsjuka" vi med men spydde dock inte. Var väldigt nervösa ändå får man väl säga? Kunde inte sova något alls och igår hade jag 39+ i feber, TJOHO Haha, men men. Antingen är de stress eller influensa, men konstig sådan - för idag mår jag absolut bättre. Tror jag? Sleten dock. Aja, nu får de vara nog ! Återkommer senare :D

CIAO!

fredag 3 december 2010

Pic´s!

Lite bilder från i fredags :)












Panik

Alltså, jag har suttit med paniken och gråten i halsen i säkert 20 minuter... Jag har i 20 minuter trott att jag har haft fel kurlitteratur, har suttit och dragit av mig håret - velat skrika och slå i sönder någonting (men närmast var datorn och det var för dyrt.). Men efter mycket om och men har jag NU listat ut att vi som inte fick tag i "rätt" bok fick en annan på PDF-fil som vi fick använda oss av istället. Hoppas de även gäller examinationsuppgiften. Så får de vara helt enkelt! PUH!

Vad har jag gjort idag då? Jo jag har städat ett förråd, tvättat, fika med syster, tvätta lite till och pluggat. Den ordningen. Precis som de ska vara.. Nedräkningen har börjat utan dess like. Om 3h&20min ska uppgifterna vara inne. Har inte tid! Ciao!

torsdag 2 december 2010

FB-paus

Sitter och pluggar - skräll ? Ah, tog mig iaf en "fb-paus" så diskuterar helgen som kommer, morgondagens fika med lillasyster - och pluggningen så klart. Stefan lirar TV-spel eftersom jag ockuperar datorn konstant. :) Happyface! Idag var de först -piiip- med Stefan & Theo ! (tänker inte avslöja något IFALL någon av deras familjemedlemar läser min blogg) - handlar om årets julklappar iallafall. Sen blev de stan med dom och syster. Köpte julklappar till mor&far. Syster och jag har kommit överens om att inte köpa några till varandra då jag numera har 0:- på kontot. Kurslitteraturen har jag inte ens råd med, så nu är de dags att skjuta sig själv eller tro på tomten i år. Nej, HEJPA - nu blir det kaffe & fortsätta skriva. Att ta körkort och skriva om de pedagogiskt SAMT att dra in de tre kurslitteraturböckerna (En av dom handlar om typ fotosyntes WHYYYY!?) är fan inte ens lite enkelt. Men hörs då!

onsdag 1 december 2010

Varför återvända

"Ja eller hur! SJUKT! Jag fattar inte vad hon tänker med. Asså, hade hon haft kuk hade hon inte ens tänkt med den om du förstår vad jag menar. Han har kränkt henne, slagit henne VERBALT, knäckt henne - ah you name it. Och ändå är hon där. Hon har inte självdistans nog att ge honom fingret att gå och INTE ÅTERVÄNDA! "


Sanningen svider, men så är det ibland.. =/ Varför återvända till något som inte är okej?

plugg, plugg!

Sitter och pluggar just nu. En deadline 24:00 och en på fredag 24:00. Sen har jag tydligen påbörjat delkurs 2 nu, alltså innan delkurs 1 är avslutad så jag är lagomt stressad kan jag ju säga! Men men, de är la bara att köra på, har inte så mkt att välja på.

Tog en paus under dagen och åkte till IKEA och kikade lite. Blev lite smått. men rekord tid på IKEA får ja ju säga. Sen direkt å plugga efter det igen. Och lite mat emellan givetvis. Nu är Paradise Hotel slut, så nu återvänder jag till böckerna. Oh juste - min önskelista består enbart av kurslitteratur. Hör du det tomten?!?!