söndag 27 juni 2010

Midsommarhelgen

Midsommar helgen är över, tack och lov. Men de har varit kul! Helgen kan snabbt beskrivas med repliker som "Va!?" "Översätt någon!" "Näej, oj oj Oj, Näeej.." "Fan, han slog hårt i golvet han" "Haha, varför är Magnus utan byxor!?" "Toaletten i bastun?" "Josefin diggar Slitz" osv osv. Det har varit riktigt bra. Det började alltså med att jag blev hämtad av Allex & vi for iväg och hämtade Josefin. I Fredags. Vi satte fart mot Lässre i den gröna faran & när vi anlände hade vi familjemöte. Maten ville serveras snabbt för att kunna dricka så mycket som möjligt. Och de var faktiskt min käre moder som sa detta. Min haka slog hååårt i golvet. :)


Vi slängde ihop lite käk, glodde på grodyngel - gjorde oss i ordning och drog iväg mot Nils. tydligen gjorde vi bra intryck på festen , vilket ja tycker är riktigt bra för att vara oss, SL är vi ju inte utan anledning! ;) Men de gick bra, dock hem ganska tidigt. Tidigt för att vara oss iaf!

Lördagen spenderades största delen av i soffan. Två filmer & sen gick jag & Allex ut för att spela kubb. Josefin är sjuk, så hon behövde inte spela. Slutade med att efter 1½ omgång spelade hamnade vi på varsin filt i solen och myste med chips istället. Mer gemytligt, spec eftersom Allex började bli irriterad och vårdslös! HAHA :P Menmen, de har varit en bra helg. Undrar hur bilderna ser ut. Undrar VERKLIGEN det! Hahaha :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar