tisdag 31 augusti 2010

Game Face On

Är det inte en aning irriterade att om man går upp tidigt på morgonen och bloggar en tisdag så hamnar de på måndag? Jävla idiotiblogspot. OH! Aja. Statistiken är ju bra iaf. Något som dom gjort rätt. Bara klockan kvar då. HUR GÖR MAN? Någon som kan hjälpa mig? Haha. Aja. Nåväl. Vad har hänt idag ?

Jag har druckit kaffe med min syster, druckit kaffe med min mamma, druckit kaffe med min syster igem ,umgåtts med Emelie, var på förnedringen en sväng och skulle skriva in mina uppgifter igen efter & efter mycket om och men så gick vi därifrån ändå eftersom det var sju framför mig och noll i personal = resultatet blir baara bajs när man går dit. Så enkelt är det. Det var efter det som jag drack kaffe med Tessan igen. Och sen hem , och sen döma en halv match och nu hemma igen,. Varför händer det inget spännande i mitt liv föööör?


Game face on, you can never win with your babyface. Game face on..

måndag 30 augusti 2010

Tusenfoting

Äntligen ,vád roligt med statistik. DÅ ska jag verkligen sätta igång med bloggen, nu när man faktiskt ser att någon är inne på läser ibland :) Men dåså. Vad har hänt? I Fredags var jag bara hemma med syster, såg på massa film och käka grönsaker/chips och dipp. Lördag städade vi sen kom de över lite fôlk, vi drack, och hamnade på ankan. Som vanligt? Känns så..
Jag orkar inte skriva någon större redogörelse för vad som hänt i helgen. Det var mycket men ändå lite, konstiga sms från en brud på natten till söndag, men efter lite förklaring förstod jag precis :)


Igår gick jag in till stan efter morgonkaffet och mötte Sandra. Tog en kopp på waynes, snackade lite om helgens drama, gick bort till "Eldopalen" och "Boulevard", Emelie joinade också. =) Sen gick jag hem, och gjorde inget speciellt. Kollade på "Den männskliga tusenfotingen". CRAP! Den var skit dåligt gjord, filmen vi såg hade dålig kvalite och ja.. Neej helt enkelt. Visst, självklart var själva grejen äcklig. Men inge mer. 1/5 i betyg får den av mig. Skitfilm. Efter det blev de västerstrand vid 19, kollade på match och letade efter det som prasslade i gräset Hahaha :)


Idag står enbart dömning 18:00 på schemat. Vad gör jag då vaken kvart i 8? Om jag baara visste, vi hörs då ! =P

fredag 27 augusti 2010

Konsum

Nu har dagen dragit förbi och klockan är strax efter halv nio. Jag och syster dricker kaffe hos Josefin och bråkar lite med katterna, ska snart till konsum och köpa snacks inför kvällens film, vilken de nu blir kan bli spännande. Var iväg och handlade med morsan förut, Tacos hela helgen blev det för oss. Och dömt har jag gjort också. 180:- rikare. "böööhp" skrev min syster nu. Vilket betyder att vi ska röra på oss nuuuu. ;) Konsum here we come.



ett glas rött är äckligt men inte helt fel?

Body Shots

Kan börja med att i natt har jag inte direkt sovit bra. Både jag och syster somnade i soffan, men vaknade tusen gånger för att byta ställning, katterna skrek, katterna hoppade på en eller tog en rivstart över ansiktet på en. Ja, som sagt, natten har varit lååång lång. Och ändå gick ingen och lade sig i sängen? Konstigt, men så var det. Klockan ringde vid halv åtta och morgon kaffet sattes på. Efter en stund kände vi en stark odör från badrummet och dom små vilddjuren har missat lådan och bajsa överallt annars istället ;) Bara att torka upp, kräCktes nästan på köpet. Hade varit fin fint det. Spya och bajs. Menmen, vid 8:35 drog Tessan iväg mot skolan och jag har suttit själv sedan dess. Klockan är 11:02 nu. :P Och jag är extremt uttråkad. Det som står på schemat idag är att få tag i Sandra, eller ja hon ska höra av sig om vad som händer ikväll. Förhoppningsvis blir det innan två, då ja ska möta upp Emelie i väntan på att Tessan ska sluta, så vi kan gå bort till bolaget för att inhandla inför morgondagens bravader ;) Anledningen till låten nedan är väl ganska given för oss som ska med. För dig som inte förstår så blir det nog en barrunda imorgon kväll. Ska du med? ;) 17:30 ikväll står det dömning på schemat på Kroppkärr, NIF F98 & sen är kvällen öppen. Förslag? Nej, nu ska ja diska det sista innan de blir sista koppen kaffe framför TV;n.







torsdag 26 augusti 2010

Best Friend Song

Sitter med syrran hos Josefin. Vi är kattvakter. Bränt kaffe och kaka med maaaaasssa vaniljsås gör susen. Skulle se på film. Har inte kommit så långt än. Detta klipp måste jag dock bjuda på idag. Gammalt, men en klassiker. Se, lyssna, lär och framför allt njuuuut





Kattvakt

I måndags var de ju som sagt AIK som gällde! I övertidsminuterna förlorade vi med 1-0. Tråkigt, men sant. Fröding & Röbben var roligt sällskap till mig och farsan på ståplats. Köpte mig en rosa mössa också, mycket värt, och Sandra fick en likadan plus en Gnaget keps!

I tisdags var jag med Sandra i Skoghall. Spelade spel, gick spåret med Willywonka i storm & drack kaffe. Och mat. Mat, mat, mat blev det. Tog liksom aldrig slut.

Igår var det en evig väntan på Josefin, hyrde filmen "Ruins" eller något, hade dock sett den men den är väl okej? Jo, men de är den. Slaggade där.

Idag, idag är det Torsdag. Och inte så mycket har gjorts. Blivit väckt ungefär tusen ggr av kattjävlarna, och fan att jag åtog mig "äran" att vara kattvakt till på lördag åt de där små "charmtrollen" Jobbiga jävlar är vad de borde kallas. Ska tvinga med mig syrran hem till Josefin och se på film, kanske kan få henne som sovsällskap - får se vad morsan säger om det när det är skoldag imorgon ;) Funderade även på att gå och kolla på en match som jag tackade nej till ikväll, men kan inte hitta någon information om att den ens ska spelas idag, så de verkar inte som om de blev någon match. Aja, kanske cyklar dit och kikar om de händer något på Kroppkärrs IP iallafall.


Återkommer säkerligen senare. Morsan tyckte jag skulle laga mat idag ? Hm, får vi allt kolla på de hörre du moder! Finns ju fin-fin pytt-i-panna hemma hos Josefin som lockar mer än den där blodiga steken i kylskåpet kan jag tala om ;)


Ciao

måndag 23 augusti 2010

Aik ikväll då!

I torsdags var de senast jag bloggade. vad är de med mig och helgbloggning? Det går inte bra iaf, de kan jag ju inte direkt påstå. Iallafall, så på fredagen var jag med Amanda, Josefin & Sara. Förkrök och sen Ankan. Hade en konstig känsla i magen, träffade AB och vi tog ett gemensamt beslut att jag skulle gå hem efter oroväckande sms/telefonsamtal. Så de blev de. =/ But now we are okey, aiight?


Lördagen, efter mycket om och men, spenderades först i Grums, bröllopsfotograf där borti och sen hem. Dusch, göra sig snygg & sen hämtade Robin upp mig och vi for mot beste-Molkom & beste-Allex. Blev krök hos Nicko med massa folk, sen iväg till Törskfan. Hundraåttiojävlakronor kostade det att gå förbi staketet, vilket egentligen betyder att vi betalade för att kunna gå på toaletten. Värt :P haha. Men Allex var lagom matcho för att hon var medlem sen tidigare och fick hundra kronor billigare pga det, men Gud straffar somliga direkt, vilket de verkligen gjorde den kvällen. Först upp i en jävla barnstol (Okej de var min idé från början, men inte SÅ kraftigt), och den var hon ju självklart tvungen att mörda genom att välta. Helt sjuCkt, men Allex är Allex. Och kul var det. Och ont fick hon, men de är ett mindre bekymmer ;) Sen av någon konstig anledning skulle vi gå ut på parkeringen. Sprang ut dit, tog ett varv på den tomma parkeringen, lät "Bararaboooombe" ljuda över parkeringen , finns även på en kolsvart film, sen in igen - toaletten var jag på ungefär 20-25 ggr var av jag själv gick 3. Så snabbt någon frågade Allex om hon kunde bli med skickade hon iväg mig med en spark i röven. Och eftersom jag är så snäll och trevlig så sa ja inte emot. Sen dök Allex upp från ingenstans och Peppis blev handmördare och Allex mörbultad. Men de var najs. ^^ Luktade moppepojke när jag kom hem igen, och gick runt som ett kollo hela dagen efter att INTE FÅTT PLATS I SÄNGEN. Hoppas den skyldige läser detta nu!



Söndagen spenderades även den i molkom. Såg dock ingen varg. Det var dagens mål. -suck- Men men, väl hemma blev de film & sen iväg till Sandras jobb med Emelie, satt där och tjöta till halv ett på natten. Då fickk de bli hemfärd för lilla Nathalie. Kunde dock inte somna ändå för var nervös för att syrran som hade drucke (JA PÅ EN SÖNDAG) skulle bli själv på hemvägen. Och de blev hon, men då var klockan fem så då orkade jag inte kliva ur sängen längre. HAHA. Aja. Men men. ;D Så, nu vet ni min helg.

Ikväll bär det av till Örebro ståplats för att hoppas på en vinst ! AIK <3

torsdag 19 augusti 2010

Sista korpenmatchen

Hektisk dag? Nej inte direkt. Började med att jag och tessan gick iväg och solade, sen gick vi och tog den där förbannade kaffen igen som vi inte borde göra eftersom vi är där jämt. Menmen. efter det skulle vi laga mat,men de så blev de aldrig, utan vi drog till Skutberget istället och spelade korpen match mot "Bättre Begagnat", 3-3 slutade matchen och mitt nickmål gjorde verkligen susen ;D Efter det har de inte direkt hänt något speciellt. Matlagning á la Natha och dusch. Och nu sitter jag och funderar över massa saker... Och roar mig med att Allex är helt borta idag på msn.


De var väl allt? Ah. Over and out, suckers!

Nytt försök till sol

Okej, nytt försök idag blir det med att sola på Solstaden för nu har jag kirrat 12 tior så NU JÄVLAR ;D Haha. Menmen. Igår blev det TP hos Emelie, som planerat, med Sandra, Josefin Emelie & Ronnie! OCH JAG VAAAANNNNN! :) Kingen is here! Och ikväll ska ja vinna korpen match. JAO!

Nu blir det att vandra iväg i regnet. CiaO!

onsdag 18 augusti 2010

3timmars kaffe

Jag & Tessan kom till Solstaden och så FUNGERAR INTE VÄXELAUTOMATEN. Så vi drack kaffe i 3timmar istället :D Mycket värt. :P Amanda kom efter en timme & sen satt Emelie med oss en sväng också! :) Jag har även, efter att ha dumpat tessan hos frisören, hunnit med att köpa mig klänning på rean. JAPP! :D vet inte om jag kommer använda den men den var ju billig. Haha. ja har umgåtts för mycket med Allex tror jag. Impulsköparen nummer ETT! :D Så länge de är rea dvs! Menmen, nu har jag precis klämt i mig två salamimackor, ska snart byta om för att döma två matcher. 18:00/19:30 idag! Laddad som fan inför imorn, sista korpen matchen :D TAGGA! Neej, om man inte skulle ta sig en macka till ? Och de där med TPkväll verkar gå åt helvete eftersom hedersgästen inte kommer.

Ciao!

Solstaden

Måste börja med HURRA! Jag har äntligen passar min bakgrund till bloggen. Och jag lyckades i PHOTOSHOP. Var så nära att byta till paint som som Allex lyckas få så fint med ;) Idag händer det inte allt för mycket, har druckit en kopp kaffe med Tessan och nu ska jag iväg till Solstaden, tror jag, och sola ett par minuter. Fast nu kikar solen fram, och det är 28 grader ute så egentligen kanske man skulle passa på att lägga sig ute? Dock är de så blött överallt så de är nog inte så kul ändå.


Ikväll blir det dömning 18:00 & 19:30 sen TP med flickorna Josefin, Sandra & Emelie hos Emelie. Ja ska dänga skiten ur dom allihop (tror dock att de inte kommer bli så haha) Menmen. Nu blir de att dra på sig kläderna och springa iväg!

Hörs sen!

tisdag 17 augusti 2010

Donken!

Dagen har spenderats med syster först. Kaffe, dator, tv & prat samtidigt. Mycket bra gjort av oss tycler jag! Och allt i två. En varsin dator, varsin TV & varsin kopp - smidigt som fan. =) Efter att kirrat disken och soporna som vi fått i uppgift drog jag på mig kläderna och gick ut till Josefin som väntade på mig. Bervik, it is. Hon är i "desperat behov" av en ny telefon. Alltså, okej den förra simmade i ett vattenglas tack vare Chappe och den hon har nu har hon sönder knapparna på. Inte okej, så jag förstår henne så sett. Men jag behöver också en telefon. Min är bara konstig. Ungefär som Allex telefon, har teckning när den vill. Fast ah, jag har ju inte 3 då. Men vad hjälper det? =P IALLAFALL. Sprang omkring på Bergvik och Elgiganten och överallt, kollade på telefoner som liknade de man hade efter 3310;an och sen gick vi mot touch! =P Så de blir nog en samsung jävel till henne också tror jag. =) Efter de blev de kycklingbaguette och kaffe och sen hem för att dra iväg och döma KBK;s 99:or, vilka jag tycker är roligast att döma eftersom dom spelar bättre och finare fotboll än DAM4an! Efter de blev de finmiddag för mig Tessan och Josefin- Donken :D Smarrigt som fan, blir dock aldrig mätt. =P Har en god vän som påstår att jag har mask - kan de vara så tro? =P


Nu sitter jag och försöker styra upp min bakgrund till bloggen. Som du kanske ser så är den inte centrerad. Och inte i rätt format längre heller för den delen. "Skulle göra den bredare" köss mig i arslet på den du! Ah. Nej du nu får de bli natten så man orkar med de man ska göra imorn.. Vad de nu kan vara.. ? =P


NATTI!

Snabbresumé!

Oh neej, noot again! Snabbt resumé av vad som hänt sedan sist.

Fredag: Dömde fotboll, kaos & lite Sandra.
Lördag: Film, film.. ? Ah. Film helt enkelt. Och Cola :) Och dömde så klart.
Söndag: NU NI! Jaag... Dömde. Ah. Allt. Jämt.

Igår, Måndag... VI VANN! juste. Spelade korpen match med vårt kära lag och vi vann, 2-1! Råkade även hänga ett längs vänstra stolpen. Efter att ha hotat folk att jag skulle döda dom om dom passade så fick jag ju inte passa i det skedet. Så de fick bli målgörare av mig istället. Menmen, på torsdag ska vi nolla laget vi möter tycker jag! =)

Idag har de inte hänt allt för mycket. Mest suttit med kaffe koppen i näven. Sitter och stör mig på att syrran "hänger" över axeln också. De tyckte hon var lustigt. Inge liv den där ;) Skaff dig en blogg ist! kan bli din bäste vän! ;)

Josefin ska jag nog umgås med snart. Sen. någongång. Ah, vem vet. Ho är ju trots allt seg. Och till helgen är jag LEEEEEEDIG! LEKA?

torsdag 12 augusti 2010

Hollywood

Varning för borrelia!




Har precis kommit hem efter att ha lunchat med Sandra på Café Hollywood . Var väl helt okej mat, dock lite för min jätte magsäck. HAH. Aja. Nu blir det att städa, familjen kommer hem snart. Dagens önskningar:


- Blir av med borelian, den gör en störd.

- Att en ängel, eller nej de är förmodligen ett pucko, kommer hit och städar upp mitt kaos.

- Fred på jorden? Neej, de får duga med pizza.



That´s all I want for today. De borde väl slå in något av det? Återkommer senare med resultat. Och jag vill se klart PH. Och ah, få en klarhet i vad ja ska göra. De borde stå något i mitt horoskop idag om att jag står inför valet och kvalet angående en grej. Aah, men så borde det vara. För jag har faktiskt beslutsångest - inte okej!


Ah, nej nu svamlar jag igen. Återkommer ikväll som sagt. Nu ska jag ringa ett samtal som förhoppningsvis kan hjälpa mig.



onsdag 11 augusti 2010

Honey

Dagens referat av matchen är absolut godkänd. Började ju lite lustigt med att himlen öppnade sig och jag, Larsson & Gurra muttrade över msn/sms om de fantastiska vädret. Men så fick de bli, match :D Startade nästan matchen med en man kort, Gurra och Sanna ramlade in precis vid startsignal och jag lirade målvakt. 3-3 blev det. Och springa fick jag ju inte. Så jag stod nästan still hela matchen ;D Du får tro på det om du vill! Efter matchen hade jag ont ungefär i hela kroppen! Men snart är min penicillinkur över - ääääntligen! =)

Detta inlägg blir något kortare än de två föregående eftersom jag inte har gjort så mycket mer vilket innebär att jag inte kan säga något mer ;) Josefin kom hit förut och vi kollade på filmen Honey, sååå bra. Och jessica Alba är faktiskt rykande het i den här filmen. Vilket får mig att tänka en tanke - varför kan tjejer erkänna att kändisar är snygga, kvinnliga alltså, men inte en vanlig svensson? Kan det vara för att det är ett hot, för "alive", för verkligt? Maybee. de får bli nattens funderare. Ska smaska vidare mot mitt käk nu - pasta, tomatsås med basillika och vitlök och mozarellaost. Yummie! Ska även slå en signal till Emelie som vart på dejt också ;D haha. God natt folk´s! Nu blir det PH!

Kaffemys

Sandra kom och väckte mig imorse vid 9- har hittat min fristad där jag faktiskt kan sova av någon konstig anledning. Efter att har gjort lägenheten runt har jag nu hamnat i mina föräldrars säng. Sov mer än 4-5timmar. Kan ju iofs bero på att jag knappt sover längre. "Ge mig 5min till" löd orden från mig och mellan 10:00-10:30 vaknade vi igen. Hon somnade på soffan hon. Haha. =) Men de var skönt att sova faktiskt. Inte lika ont idag.

Då blev de möra koppen, och även en Linn ringde och fråga om vi skulle fika. Senare kom hon hem till mig istället för att typ göra stan/bergvik osäkert. Satt ute på altan och tjöta i någon timme. Nu är klockan halv fyra och nu är man själv igen. Då är de väl egentligen bara att börja tagga inför kvällens håll igång - Korpen! :) Älskar brutala korpen! Blir nog i mål för mig idag eftersom jag är sjuk. Om ja behöver spela alls det vill säga. Funderar på att komma i kostym. Coachen måste ju se snygg ut. Synd bara att jag inte äger någon kostym. Aja, de löser sig alltid! ;) Undrar hur mycket domaren ska ha nu igen? är det... 60 tro? =P haha Aja! Det löser sig för sjutton! Om jag nu får tag i alla ordinares personnummer det vill säga Skjut mig nån? =P Ah, de löser sig väl! Ikväll, om jag hinner och kroppen är någolunda okej så blir det tåget till Challa 22:10! :p Så de märks när nästa gång jag skriver blir!



tisdag 10 augusti 2010

Molkom

Har inte riktigt haft lust att blogga massa smått under dagen därför kommer allt på en gång nu istället. Startade dagen med att vakna vid nio och att inse att 3-4timmars sömn per natt är inte okej. Men ibland går de inte att göra något åt, speciellt inte nu, så de var bara att dra upp arslet ur soffan (har bosatt mig där eftersom de är bättre dvd) och gjorde kaffe. Allex ringde och jag började leta frenetiskt efter parkeringstillståndet som behövs för att parkera utanför mig. Kom på när Akkex var utanför att de har ju Josefin, så i panik ringde jag pappa som kom med den briljanta iden att ställa bilen i garaget! Så de fick de bli. Följde Allex halvvägs till stan för att få igång benen lite. Efter de blev de en evig väntan på att hon skulle bli barbie, men så söt ho blev då ;) Det fick bli mackaronisar & köttbullar vid tre och snack i solen som faktiskt kikat fram idag. Helt otroligt, jag vet! ;)







Efter ingen övertalan alls följde jag med henne till Molkom där det blev hem till henne för hon skulle vika tvätt med mor sin innan fem. Kan tala om att så här på kvällskvisten vet vi fortfarande inte varför innan fem. Glömde visst att ta reda på det ;D Lekte med bumbibuddah och när Allex var klar åkte vi iväg till preem för att göra ett seriöst preem häng. Gick alldeles utomordentligt bra måste jag säga. Känns inge malplacerat allt. Fattades bara min grymt snygga keps bland mupparna så hade jag inte kunnat varit mer utstött :D Med oss hade vi en Robin, en Nicko & en Hammar. De kom och gick folk hela tiden, som de ska vara på preem. Efter bara två coca cola blev de iväg till pizzerian (?). Trodde dock inte att vi skulle sitta 5 personer och titta på Hammar när han åt sin vesuvio, men så vart det. Nu tror du kanske att jag är dum i huvudet som säger 5 som kollade, men Nicko råkade hitta en Johan på vägen så även han joinade. När Johan sedan kom med det absolut mest eftertraktade förslaget någonsin - kaffe - var jag inte sen att haka på. Så hem till Johan för lite bryggkaffe och tvspel. Allexandra är nog den mest roligaste i världen när det gäller Borrelia. För de första säger hon Malaria & för de andra så får jag inte göra något. Som när jag sprang iväg ifrån en geting tidigare under kvällen så kollade hon på mig med en klassisk "mamma-blick" och sa att de inte var bra för hälsan ungefär. Sitta still vill jag ju verkligen göra när getingarna blir närgångna. Kanske ska försöka mig på hennes metod - skrika bort dom. :) Efter tvspels tittande för min del kollade vi upp bussen , 50 min kvar tills den gick. Så Allex jag och Nicko for iväg till garaget, hämtade däck och sen till busshållsplatsen. Pluppade dom medan vi väntade. 43kr fattigare sitter jag här nu. Har precis haft timmtal långt samtal med Sandra som sitter på jobbet. Hade lovat Allex att skriva när jag kom hem så jag inte var död. Skrev ju faktiskt när jag klev på bussen att jag överlevde. De räckte inte tydligen ;) Haha. Men men. Nu blir det lite Paradise Hotell avsnitt tror jag och sen tar vi natten tidigt. Eller? ;)


Godnatt!

måndag 9 augusti 2010

God natt !

Nu blir det natten för mig. Har grillat och sett på film med Josefin ikväll, så nu blir det sängen. Imorn kommer allex till mig efter att hon har klickat färg i håret! Utomordentligt trevligt att få sällsap under dagtid och inte enbart kvällstid. Har även pratat med en kär vän idag. Känns bra att bolla dramatik med henne igen. Guld värt !

Film och sova bliiiir


natti!

Musica

Mega tabletter och 600:- rikare har jag blivit. Och de kändes som världens längsta väg till västerstrand. En resa som annars tar 7 minuter tog 27minuter. Men men, är man dålig så är man. Sitter och lyssnar på musik, har precis käkat gammal fil. Haha. Eller ja åt den aldrig, den såg skum ut så ja smaka. Inte okej, så de blev soporna för den. Funderar på om de är dags att ta tag i köket, tvätten osv, men har ingen ork till något alls numera. =S Inte så konstigt iofs. Sitter och väntar på Josefin som slutade halv tre, inte fyra. Har fortfarande inte lärt mig hennes sommartider. Och sommaren är snart slut. Dålig vän jag är. Kanske skulle ta och kolla på lite Paradise Hotel. Har inte sett de avsnitten sen jag var hundvakt och de är läänge sedan nu. Och jag kan beskriva smärtan i huvudet nu för dig som vill veta. Ta båda händerna och sätt strax ovanför öronen och tryck tryck tryck. Så känns det. Och nacken vill egentligen inte bära upp huvudet men den måste, så känns de där. Haha. Älska att svamla blogginlägg, dock inte lika kul att läsa! Så vi hörs senare

God morgon!

Nu är de måndag och idag blir det att investera pengar i mitt penicillin! Efter det blir det att vänta på att de ska bli eftermiddag så jag kan muta Josefin att köra mig till Västerstrand för att hämta mina cash! Somnade kanske... 5 i natt. Kan inte sova, gör så fruktansvärt ont i kroppen! Men de får gå ändå. Nu är kaffet igång, funderar även på om ja ska dra ut alla sängkläder ur sängen och köra dom också? Har ju ändå inget vettigt för mig idag, så då kan jag lika gärna göra det i hopp om att tiden ska gå fort. Jag tror hon öppna i morse vilket betyder halv sex. Öhm.. Slutar fyra..? Ah kanske! ;D De märks!

söndag 8 augusti 2010

På väg in i drömmarnas land

Statusen på kvällen har varit bra, men saknar vissa personer också. Har precis avslutat ett två timmar långt telefonsamtal, klockan är nu 00:45. Önskar vi bodde närmare så vi kunde prata IRL. Men så är det, glad att vi lever i den moderna världen med telefoner.

Rycker av mig håret snart. Om jag inte slutar med detta snart blir det peruk inom ett år! Men de kliar ju så förbannat överallt så något måste man ju pilla med. Beroende? Oh yess. Nu ska jag berätta om min helg ;)


I fredags dömde jag fotboll, Sun Cup har ju dragit igång. Efter det var jag i molkom med bästaste Robin. Käkade tacos, var hemma hos hans syster Emma och hälsade på och fastnade vid tv;n - blev ett par Solsidan avsnitt. Riktigt trevligt. Efter det blev de ett desperat försök till att se på film men somnade ganska fort. På lördagen var man tillbaka på våxnäs för att döma. Matcherna är 20x2 minuter långa och efter första kvarten svartna de för ögonen och när ja blåste av för halvlek höll jag på att svimma. Inte okej ;) Jensen fick ta över och de blev en timme i domartältet med Erik och co, vattenflaska & massa socker för att komma igång igen. Gjorde dock aldrig det. Det blev skjuts hem av Josefin och de blev kaffe och chill. Sen gjorde vi oss i ordning eftersom jag började må bättre och en Emma kom! Satt och snackade Skit och sen in på Ankan. Sprang dock hem för att slippa efterfesten. HAHA. Inga detaljer, men hade en hel del missade samtal dagen efter kan jag tala om. Söndagen bestod mestadels av illamående och yrsel & lite kräCks, akuten osv. Diagnos Borrelia. Gud straffar vissa hårt. Haha. ! Men men, ja klagar inte så värst mycket, typ. Haha! Dock försvann ju 4 matcher för mig under Sun Cup och ska döma Dam4an på tisdag, får också ställas in. JÄKLA SKIT. Men men , sånt som bliiiiir.


Nu är jag hungrig, men mer trött. Elle? Ah, vi låtsas som det iaf. Ska luta huvudet mot kudden nu iaf. Imorn blir de inte många knop kan jag tala om ! :P Sova ut iaf.


Varför har jag en konstig känsla av att igår inte gick som de skulle för dig? De är som om de är något du vill säga mig men orden når aldrig tungan.. Ah jag vet inte. Bör jag oroa mig? Hoppas de kommer snart om de är något. Låt mina smalben vara ifred denna gången.

Jag & Min keps

210 Fitted Flexfit



Sitter här med min keps och ser söt ut. Och mår pess. Men de är lugnt, för jag lever. Jag och Josefin har sett på film, Crossroads, ni vet den gamla filmen med Britney Spears. Tänk, på den tiden var hos söt, snygg- gudomlig kropp och röst. Nu har hon.. Inget kvar! Stackars liten vettni! Haha! Vill sova nu, har så fruktansvärt ont i hela huvudet så de blir ingen sovning. Te kanske? Te it is!


miss you like crazy, bro´s before hoes - aiight? <3

Borrelia

Ballast ever. Jag har precis blivit ägare av borelia. De är tufft. Eller inte. Men nu har jag iaf en förklaring till mitt tillstånd de senaste dagarna. Ni vet, yrsel, svartna för ögonen, illamående osv. Kallas borelia. Men men, inge mer med. Synd bara att man skulle förlora så mycket pengar på det, blev inte alla matcher som var inplanerade under sun cup & förmodligen blir de inte matchen på tisdag heller. Ah, de märks. Nu kommer Josefin så de blir film och mys.




torsdag 5 augusti 2010

3 fucking miles..

... & vi kom fram. Till Molkom. Gled på banvallen fram till Ulvsby och sen trädde vi in på 63an. Klicka här för att få se lite bilder, bläddra neråt i hennes blogg. Hatar lastbilar kan jag tala om, blåser som fan. Efter 2timmar och 10 minuter var vi framme i molkom. Skrattade gott åt Allex moders min när vi klev upp på altanen. Hon tyckte nog inte vi var dom smartaste brudarna som cyklat på en cykel, men va fan - motion är motion, oavsett hur de än går till. Och Äventyr framför allt. Älskar äventyr! Linda kom och hämtade oss (ville inte cykla mer) och vi drog iväg till något på.. Ä. Juste. Allt heter något på Ä därborta ! SjuCkt! :P Ah, iaf. Sen blev de Preem-häng. Haha faktiskt ganska roande. Jo de var de. Trevligt sällskap - övertrötta, kiss&bajsåldern och humorn sänktes till 0,2 när pojkarna kom. Men de var kul, speciellt när Allexandra skulle förklara något. Inte många ord som i normal ordning eller normal form. Blev dock inte cykla hem från Molkom, så Robin körde oss hem med cyklarna på cykelställ. Tacka gudarna för cykelställ. Och Robin förstås ;) Nej nu blir de nya äventyr.


And You, I see you in hell.

Like the way it hurts

Jag orkar inte sitta vid datorn längre. Den känns meningslös, eftersom jag alltid hade en kamera i högsta hugg och kunde uppdatera världen med en jävla massa bilder var dag, så såg jag något kul i det hela. Satt vid photoshop förminskade, gjorde om & gjorde fult med massa bilder. Det var tider de, men nu måste jag fanimej skaffa mig en kamera jävel. Verkligen.


& by the way - du sjunker mer och mer i mina ögon för var dag som går. Gör du det för att såra mig eller gör du det för att du är osäker på dig själv? Jag blir förvirrad av att du är förvirrad. Och jag blir ledsen av att du är ledsen. Eller? Nej, de blir jag fan inte längre. Djävulen kliver fram och träder in en roll, en roll som kallas Nathalie.